Καμμένος: Επίθεση σε Μητσοτάκη-Βορίδη για «υπεράσπιση» Μαρινάκη-«Αν τολμάτε καταθέστε πρόταση μομφής»

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI-Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν στη Βουλή, ο υπουργός Εθνική Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος με τον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, για την υπόθεση της συνομιλίας του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.  Ο υπουργός κάλεσε μάλιστα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση μομφής ή πρόταση προανακριτικής επιτροπής αν έχει τα …άντερα!

Κατά την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ στη σημερινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία στη Βουλή, εκείνος άσκησε έντονη κριτική στην αντιπολιτευτική στάση της ΝΔ, λέγοντας πως ο «αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πετά την μπάλα στην εξέδρα», για να αναφερθεί στη συνομιλία του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη και να χαρακτηρίσει «αστειότητες» τα όσα γράφονται σε διάφορα ΜΜΕ.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «πρακτικές εκφοβισμού» ώστε να σταματήσει ο έλεγχος για τον Ευ. Μαρινάκη και το Noor1, μίλησε για εγκληματική οργάνωση που λειτουργεί για το σκοπό αυτό και υποστήριξε πως «μέσα στη ΝΔ υπάρχουν άτομα που ζουν από το Βαγγέλη Μαρινάκη», κατονομάζοντας τον Μάκη Βορίδη, ως δικηγόρο και τον σύζυγο της Αλ. Μπακογιάννη, που εργάζεται ως δημοσιογράφος.

«Είμαι περήφανος για την δουλειά μου αλλά ουδέποτε υπήρξα δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη» απάντησε ο Μάκης Βορίδης. «Είστε απολογούμενος, δεν είστε κατήγορος», σχολίασε στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο.

«Ας κάνει τη δουλειά του στα δικαστήρια. Εδώ να μιλά με πολιτικά επιχειρήματα. Καταθέστε πρόταση μομφής ή αίτημα για προανακριτική. Δεν σηκώνουμε απειλές. Αν έχετε τα «άντερα» καταθέστε τώρα πρόταση», ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου.

Αναφορικά με την Οικονομία, ο Πάνος Καμμένος αποτίμησε θετικά την συμφωνία του Eurogroup και είπε πως κατέρρευσε πολιτικά  η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να στηριχθεί στην καταστροφολογία. «Η οικονομία παίρνει μπρος και εσείς μένετε στο παρελθόν

Λίγο

Αναφορικά με την Οικονομία, ο Πάνος Καμμένος αποτίμησε θετικά την συμφωνία του Eurogroup και είπε πως κατέρρευσε πολιτικά  η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να στηριχθεί στην καταστροφολογία. «Η οικονομία παίρνει μπρος και εσείς μένετε στο παρελθόν», υποστήριξε επίσης απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here