Καμμένος: Διαψεύδει ότι του τηλεφώνησε ο Αλ. Τσίπρας-Η πρόταση δεσμεύει μόνο εμένα-Αιχμές και κατά Βούτση

Διαψεύδει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα.

Κατά το δημοσίευμα ο κ. Τσίπρας ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Καμμένο για όσα είπε στις HΠΑ περί εναλλακτικού σχεδίου στο Σκοπιανό και περί επέκτασης των αμερικανικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στη χώρα.

Σε ανάρτησή του στο ο twitter κ. Καμμένος ανέφερε ότι «συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ».

Όπως δήλωσε, «δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα».

Σημείωσε επίσης ότι «ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα».

Καταλήγοντας τονίζει πως «οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν».

Λίγο αργότερα, με άλλη ανάρτησή του, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, ο οποίος είχε εκφράσει τη διαφωνία του για τη χρήση του όρου άξονα στα Βαλκάνια, από τον κ Καμμένος, λέγοντας:

Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες ..,Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο

Την Τετάρτη, σε συνάντησή του με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Γουές Μίτσελ,ο κ. Καμμένος πρότεινε νέες αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα και μια αμυντικη συμφωνία χωρλων των Βαλκανιων, αν αποτύχει η συμφωνία των Πρεσπών, η οποία θα αφήνει εκτός το θέμα του ονόματος και το ζήτημα της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στον κ, Καμμένο, για τις πρωτοβουλίες του ενλω η αντιολιτευση μιλησε για παραπαίουσα κυβέρνηση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here