Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε την συμφωνία, στηρίζουμε την κυβέρνηση

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Σήμερα δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία που θα μονογράψει αύριο ο Ν. Κοτζιάς», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, σημειώνοντας πως η συζήτηση στη Βουλή και η σχετική ψηφοφορία είναι επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Ν.Δ.

«Γελάτε αλλά δεν έχετε καμία δύναμη εσείς! Εμείς είμαστε στην κυβέρνηση. Αν ψηφίζαμε σήμερα την πρόταση μομφής, τι θα γινόταν;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση και τόνισε πως «επιθυμούν πολλοί να φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι προϋπόθεση για να ισχύσει η συμφωνία, είναι να ολοκληρωθεί το σύνολο των διαδικασιών.

«Όταν θα έρθει, αν έρθει, αυτή η συμφωνία στη Βουλή, θα ερωτηθεί η Βουλή. Η θέση των ΑΝΕΛ, όπως έχουμε δημόσια δεσμευτεί, θα είναι αρνητική», υπογράμμισε.

Ως προς τον απώτερο σκοπό της πρότασης δυσπιστίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης, υποστήριξε πως αυτοί είναι η συγκάλυψη των πολύκροτων σκανδάλων, όπως αυτό της Novartis, στα οποία εμπλέκονται πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ. Στρεφόμενος προς τη ΝΔ, επισήμανε πως μπορεί να διαφωνεί με τον πρωθυπουργό για το ονοματολογικό, όμως ο κ. Τσίπρας -όπως είπε- δεν πήρε το κρατικό αεροπλάνο μαζί με τον Χριστοφοράκο για να πάει να κάνει μπίζνες με την οικογένειά του, ενώ στηλίτευσε και τη σύνδεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here