Καμίνης: Θέλω να κερδίσω γιατί θέλω και ξέρω πως να προσφέρω

«Θέλω να κερδίσω γιατί θέλω και ξέρω πώς να προσφέρω», τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαρστεράς, Γιώργος Καμίνης.

Μιλώντας στα ΝΕΑ,  απορρίπτει τις εκτιμήσεις ορισμένων του χώρου ότι δεν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως «ένα αουτσάιντερ που μάλλον τα καταφέρνει», καθώς θυμίζει ότι επικράτησε στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014, ενώ δεν θεωρούνταν ο επικρατέστερος.

Για το αν τον φοβίζει ότι δεν διαθέτει ευρύ κομματικό μηχανισμό στήριξης, απαντά ότι πιστεύει στην αυτοοργάνωση και στην κοινωνία των πολιτών, ενώ υποστηρίζει ότι «η διαδικασία της εκλογής από τη βάση, από τη φύση της και εξ ορισμού, υπερβαίνει τους μηχανισμούς».

Δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί από τα καθήκοντά του στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, αφενός διότι η εντολή που έλαβε από τους πολίτες έχει ορίζοντα το 2019 αφετέρου γιατί, όπως σημειώνει, «τη δουλειά στη μέση δεν την άφησα ποτέ».

Επί της διαδικασίας εκλογής, ο κ. Καμίνης τάσσεται υπέρ της ηλεκτρονικής και εξ αποστάσεως ψηφοφορίας και προσθέτει ότι «είναι στο χέρι των πολιτών να αποδείξουν ότι θέλουν μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, πλειοψηφική στην κοινωνία και με ρεαλιστική προοπτική διακυβέρνησης».

Τέλος, εκτιμά με βεβαιότητα ότι θα δεχτεί χτυπήματα κάτω από τη μέση, ενώ αποδίδει τις πρώτες επιθέσεις που δέχτηκε όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του σε «κυκλώματα που ανησυχούν».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here