Σοκ στην Καλιφόρνια: Αλυσοδεμένα από τους γονείς τους 13 αδέλφια

Δώδεκα αδέλφια μεταξύ 2 και 29 ετών βρέθηκαν στο σπίτι τους αλυσοδεμένα σε κρεβάτια από τους γονείς τους και στο όρια της λιμοκτονίας. Το απάνθρωπο θέαμα αντίκρισαν  αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο σπίτι σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνια , αφού προηγουμένως είχαν ειδοποιηθεί από το 13ο θύμα, ένα 17χρονο κορίτσι που κατόρθωσε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει τις αρχές.

« Οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν ότι τα επτά ήταν στην πραγματικότητα ενήλικες. Τα θύματα έμοιαζαν υποσιτισμένα και ήταν πολύ βρώμικα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ρίβερσαϊντ.

Οι γονείς των θυμάτων, ο Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν, 57 ετών, και η Λουίζα Άννα Τέρπιν, 49 ετών, συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βασανιστήρια έχοντας θέσει ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών.

Η χρηματική εγγύηση που ορίστηκε ότι θα πρέπει να καταβληθεί για την προσωρινή αποφυλάκισή τους ορίστηκε στα 9 εκατομμύρια δολάρια, διευκρίνισε η αστυνομία.

Τα έξι από τα παιδιά είναι ανήλικα. Τα υπόλοιπα επτά άνω των 18. Αφηγήθηκαν στους αστυνομικούς ότι λιμοκτονούσαν.

Η αστυνομία τόνισε στην ανακοίνωσή της ότι δεν είναι σαφές γιατί οι γονείς κρατούσαν τα παιδιά τους σε κατάσταση αιχμαλωσίας.

Ένας γείτονας που απάντησε στο τηλέφωνο τη Δευτέρα σημείωσε ότι η γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι είναι νεόδμητη. Είπε πως δεν γνώριζε την οικογένεια Τέρπιν, και πως δεν είχε παρατηρήσει τίποτε ασυνήθιστο στη γειτονιά.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here