Και βίντεο από την προκλητική βόλτα στην Πάρνηθα: Μαρέβα, Μητσοτάκης κάνουν motocross την ώρα της τραγωδίας-Για αυτούς δεν υπάρχει εισαγγελέας;

Διαστάσεις πρωτοφανούς σκανδάλου παίρνει η περιβόητη πλέον βόλτα του κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του στην Πάρνηθα, την περασμένη Κυριακή, ενώ η χώρα θρηνεί καθημερινά εκατόμβες νεκρών από τον κορωνοϊό. 

Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αλαζονείας και αδιαφορίας για την τραγωδία που περνά η χώρα, το πρωθυπουργικό ζεύγος, παραβιάζει κατάφωρα κάθε μέτρο προστασίας και κάθε απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων και βρέθηκε στην Πάρνηθα για να κάνει ποδήλατο και ευκαιρίας δοθείσης..μοτοκρός!

Ο πρωθυπουργός όπως έδειξαν οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, αυτοεξαιρείται από τα μέτρα, υπερβαίνει την εφαρμογή των νόμων, κάνει ατάραχος την ποδηλατάδα του στην Πάρνηθα, συναντιέται με πολίτες, φωτογραφίζεται μαζί τους χωρίς μέτρα προστασίας γελάει και δείχνει εμφανώς ότι δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο παρά μόνον η διασκέδασή του..

Στη συνέχεια η σύζυγος, που προφανώς τον συνόδευσε σε αυτή την Κυριακάτικη εκδρομή, παίρνει μία από τις μηχανές και κάνει επιδεικτικά τη βόλτα της με τν κ. Μητσοτάκη να παρακαλουθεί και να επευφημεί.

Πρόκειται για άκρως προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο που υποφέρει, που αγωνιά για την υγεία του, που τρέμει για τη δουλειά του που ανησυχεί σοβαρά για το μέλλον του, και απέναντι στον οποίον κουνάει και προκλητικά το δάκτυλο για να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες του.

Ο πρωθυπουργός που έπρεπε να είναι παράδειγμα, έχει παραβιάσει τα μέτρα. Εάν λοιπόν, όπως πρόσφατα είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας, σχολιάζοντας την δίωξη κατά Τσίπρα, Κουτούμπα, Βαρουφάκη για παραβίαση των μέτρων στην επέτειο του Πολυτεχνείου, ουδείς είναι υπεράνω του νόμου, για τον κ. Μητσοτάκη αυτό δεν ισχύει;

Γιατί το ερώτημα είναι με ποιόν κωδικό στο 13033 η κυρία Γκαρμπόφσκι επιδίδεται ανέμελα σε δεξιοτεχνία motocross στην Πάρνηθα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την επευφημεί;

Δείτε το βίντεο όπως δημοσιεύθηκε στο Documento

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here