Και τρίτος νεκρός απο το τροχαίο στην Ποσειδώνος

Υπέκυψε δυστυχώς και τρίτο θύμα από την σφοδρότατη σύγκρουση μοτοσικλέτας με ΙΧ  σις8 χτες το βράδυ στη λεωφόρο Ποσειδώνος, οταν ΙΧ που ειχε αναπτυξει μεγάλη ταχύτητα και βρέθηκε εκτός ελέγχου χτύπησε  μοτοσικλέτα, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» Γλυφάδας.

Η μοτοσικλέτα (ή μηχανάκι) προπορευοταν και οι άτυχοι αναβάτες κυριολεκτικά διαμελισθηκαν κατω απο το ΙΧ, μια ασημένιοι μερσεντές, ο οδηγός της οποιας έχασε για άνγωστους σε εμάς λόγους τον έλεγχο του οχήματος.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το δικυκλο έγινε κυριολεκτικά κομμάτια και οι νοσηλευτές με την Τροχαία δυσκολεύτηκαν δυστυχώς ακόμα και να απεγκλωβίσουν το άτυχο ζευγάρι που βρέθηκε σε απερίγραπτη κατάσταση κάτω απο το ΙΧ. Το ΙΧ όταν χτύπησε τους άτυχους αναβάτες της μοτοσικλετας συνέχισε την τρελή πορεία του για άλλα 100 μέτρα σέρνοντας τα θύματα και «φρενάρισε» σε μια μαρμαρινη στήλη.

Επί τόπου ειχαν σκοτωθεί οι δυο αναβάτες της μοτοσικλέτας, ένας άνδρας και μια γυναίκα,  ενώ από το ΙΧ, άνδρας οδηγός με συνοδηγό την σύζυγο,  ειχαν διακομισθεί τραυματίες στο «Γεννηματά» και στο «Τζάνειο» αντίστοιχα

Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το μεσημερι. Η σύζυγός του συνεχίζει να νοσηλεύεται με κατάγματα.

Επι τόπου είχε ξεψυχήσει η γυναικα που επέβαινε στην μοτοσικλέτα, ενώ ο οδηγός του δικυκλου ξεψύχησε στο ασθενοφόρο προς το νοσοκομείο

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here