Και ο Παναθηναϊκός υπέγραψε συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας με τη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να συνεχίσει στη Euroleague και υπέγραψε νέο συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας, συμμετέχοντας στη διοργάνωση με τη μορφή που αυτή θα έχει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το «τριφύλλι” ήταν η τελευταία ομάδα από αυτές που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια που καλούταν να πάρει την απόφαση στην πρόταση του Τζόρντι Μπερτομέου.

Οι «πράσινοι” προτίμησαν να παραμείνουν στην Ευρωλίγκα, παρότι είχαν πρόταση από τη FIBA για το νέο, ανταγωνιστικό Basketball Champions League που ετοιμάζεται να διοργανώσει.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Euroleague, μετά την επίσκεψη των Μάνου Παπαδόπουλου και Τάκη Μπαλτάκου στη Βαρκελώνη, όπου μελέτησαν όλες τις λεπτομέρειες της δεκαετούς σύμβασης.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Μετά την πάροδο 20 ημερών, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.κ. Μάνος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκαν στη Βαρκελώνη προκειμένου να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην προτεινόμενη 10ετή σύμβαση από πλευράς της Ευρωλίγκας.

Κατόπιν αναλυτικής εξέτασης όλων των όρων της σύμβασης και με δεδομένη την έλλειψη πρότασης για άλλη διοργάνωση, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να αποδεχτούν και να υπογράψουν το συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας με την Ευρωλίγκα”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here