Καφές, Αραμπατζής και Βλάχος κατέθεσαν έφεση κατά της ΑΕΚ για οφειλόμενα

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Βλάχος και οι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Παντελής Καφές και Γιάννης Αραμπατζής κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ που έδωσε άδεια στην «Ένωση», διεκδικώντας σε δεύτερο βαθμό τα οφειλόμενα.

Συγκεκριμένα, στον Έλληνα προπονητή οφείλονται 70.000 ευρώ και στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές περίπου 500.000 ευρώ χωρίς σε αυτά τα ποσά να συμπεριλαμβάνονται οι τόκοι.

Οι οφειλές αφορούν την «παλιά» ΑΕΚ και η «Ένωση» δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από το γραφείο του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου, άλλωστε, είχαν καταθέσει καταγγελία στο πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης και ζητούσαν να μην πάρει άδεια η ΑΕΚ, αλλά δεν είχε γίνει δεκτή.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» απολογούνται σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του διαιτητή Δελφάκη (Αρκαδίας) μετά τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ο «εν τοις πράγμασι διοικητής» της ΑΕΚ είχε πει: «Ένα μπράβο στην ΑΕΚ, που κέρδισε 4-1 με 10 παίκτες, με έναν διαιτητή… περίεργο. Όμως δεν πειράζει. Σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να… φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here