Υποδοχή τιμής για τους Ελληνες Ολυμπιονίκες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τους πέντε από τους έξι ολυμπιονίκες του Ρίο, αλλά και μέλη της ελληνικής αποστολής, υποδέχτηκε στο Προεδρικό μέγαρο, σε μιά σεμνή εκδήλωση αναγνώρισης και τιμής για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Από την εκδήλωση απουσίαζε η Άννα Κορακάκη, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

«Θέλω να σας πω ότι γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση των αθλητικών κέντρων για να μπορείτε και σεις και οι επόμενοι αθλητές να κάνετε τη δουλειά σας. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε η ζωή σας από δω και πέρα να είναι ευκολότερη. Σας το οφείλουμε αυτό», τόνισε στην ποσφώνησή του, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος και συνέχισε:

«Είμαστε περήφανοι γιατί χάρη σε σας η γαλανόλευκη έχει φτάσει στα πέρατα της οικουμένης και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Δείξαμε τι σημαίνει Ελλάδα και ελληνικό πνεύμα. Να’ στε πάντα καλά και σας ευχαριστώ θερμά που ήρθατε εδώ. Να είστε σίγουρη ότι αυτή δεν είναι μια τυχαία συνάντηση, να είστε βέβαιοι. Μην ξεχνάτε η ζωή για καθένα και ειδικά για έναν αθλητή δεν είναι αγώνας δρόμου αλλά αγώνας αντοχής. Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους τους Έλληνες υπερήφανους».

Όσον αφορά την απουσία της Άννας Κορακάκη είπε ότι θα υπάρξει ξεχωριστή συνάντηση όταν θα μπορεί και η 20χρονη αθλήτρια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here