Ήταν στη δουλειά όταν καίγονταν τα παιδιά και ο άντρας της

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί βρέθηκαν τόσο ο πατέρας, όσο και ο 11χρονος γιος του που αγνοούνταν από χτες, ενώ δυστυχώς και το 13χρονο κορίτσι της οικογένειας ήταν γνωστό από νωρίς ότι σκοτώθηκε πέφτοντας από γκρεμό. Όμως και ο πατέρας με τον αδελφό που δεν έκαναν το μοιραίο άλμα, δυστυχώς απανθρακώθηκαν.

Τραγική η θέση της μητέρας, η οποία δεν βρισκόταν στο Μάτι επειδή εργαζόταν και έμαθε από την τηλεόραση ότι «καιγόταν ο τόπος», όμως δεν μπορούσε και να πλησιάσει πλεον στην περιοχή.

Άλλη μια τραγική λεπτομέρεια. Η άτυχη μάνα είχε χάσει πριν από μόλις 10 ημέρες την μητέρα της και πενθούσε. Τώρα….

ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Μια γυναίκα είχε δει το 13χρονο κορίτσι να πέφτει από το γκρεμό στη θάλασσα φλεγόμενο για να σωθεί. Ομως για λίγα μέτρα έπεσε στα βράχια και σκοτώθηκε.  Επειδή πατέρας και γιος βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο Κόκκινο Λιμανάκι δίπλα στο ΙΧ της οικογένειας, εικάζεται ότι άρπαξαν όλοι φωτιά και η κόρη έτρεξε και έπεσε από το γκρεμό ενώ οι άλλοι δυστυχώς ούτε αυτό πρόλαβαν να κάνουν.

Η γυναίκα που είδε το παιδί περιγράφει τα εξής:

«Καθόμασταν και βλέπαμε τους καπνούς και τραβούσαμε φωτογραφίες.  Ξαφνικά όμως ήρθε η φωτιά μπροστά μας με στρόβιλο. Είμαστε δέκα διαμερίσματα, μόνο μια κυρία τραυματίστηκε από εδώ. Μπροστά μου έπεσε το κοριτσάκι 13 ετών,  πήδηξε να σωθεί από την φωτιά από ύψος 10-15  μέτρων Στην οδό Δημοκρατίας 162 έχει ένα στενό δρομάκι το οποίο βγάζει στην θάλασσα, όταν καταφέραμε και περάσαμε στην παραλία ακούσαμε την κραυγή του παιδιού που καιγόταν και πήδηξε από τα 15 μέτρα. Και έσκασε κάτω και σκοτώθηκε ακαριαία. Με τόσο πούσι και καπνό που είχε το παιδί δεν έβλεπε προφανώς δεν θα μπορούσε να δει. Δεν ξέρω ποια ήταν, το καημένο το παιδί και την έρημη την μητέρα της. Στις δύο το βράδυ μας φώναζε το λιμενικό αν χρειάζεστε βοήθεια. Τότε; Τότε δεν χρειαζόμασταν βοήθεια. Βοηθηθήκαμε από τον έναν και τον άλλο.»

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here