Ισραήλ: Ο στρατός επέδραμε και σκότωσε 19χρονο παλαιστίνιου, ύποπτο για επίθεση σε στρατιώτες

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο που φέρεται ότι εξαπέλυσε επίθεση εναντίον Ισραηλινών την Κυριακή, σκοτώντας έναν ραββίνο και έναν στρατιώτη, όπως έγινε γνωστό απόψε από την υπηρεσία ασφαλείας Σιν Μπέιτ.

Ο 19χρονος Παλαιστίνιος, Ομάρ Αμπού Λιλά, έπεσε νεκρός στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με τους άνδρες της Σιν Μπετ, του ισραηλινού στρατού και της ειδικής Μονάδας «Υamam», όπως αναφέρει η Jerusalem Post, που επέδραμαν στο χωριό Αμπουάιν, δυττικά της Ραμάλα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, για να τον συλλάβουν.

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής επιβεβαίωσε ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Την Κυριακή, ο 19χρονο φέρεται να μαχαίρωσε και σκότωσε έναν στρατιώτη σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης – όπου, σημειωτέον, υπάρχουν διαφορετικοί δρόμοι για τους ισραηλινούς εποίκους και τους παλαιστίνιους κατοίκους. Κατόπιν άρχισε να πυροβολεί, χρησιμοποιώντας το όπλο που πήρε από το θύμα του, σκοτώνοντας έναν ραββίνο και τραυματίζοντας έναν δεύτερο στρατιώτη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here