Ισονομία ζήτησε ο Κοντονής στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γκιρτζίκη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης με κύριο θέμα την εφαρμογή του πειθαρχικού δικαίου, ενώ έγινε συζήτηση για τα χειραγωγημένα ματς, τη βία στους αθλητικούς χώρους, αλλά και η βαριά ατμόσφαιρα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά τη μη ενιαία εφαρμογή του πειθαρχικού δικαίου της Ομοσπονδίας, στο επίκεντρο βρέθηκε η διαφορετική στάση που κράτησαν οι δύο διαιτητές, στα παιχνίδια Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Ατρόμητος – Πανιώνιος, όπου σε αμφότερα υπήρξε ρίψη φωτοβολίδων από την εξέδρα. Οι «πράσινοι» μάλιστα, οι οποίοι έφαγαν βαριά τιμωρία για τα όσα συνέβησαν είχαν συντάξει επιστολή την οποία και έστειλαν στον κ. Κοντονή, στην οποία μιλούσαν για «δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Από την μεριά του πάντως, ο κ. Κοντονής υποστηρίζει ότι γεγονότα σαν αυτό προκαλούν και προωθούν τα βίαια επεισόδια και τις μαζικές αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κόσμου και εξ’ αιτίας αυτού, ζήτησε από τον κ. Γκιρτζίκη την άμεση συμμόρφωση όλων όσων είχαν συμμετοχή, στους υπάρχοντες κανονισμούς της Ομοσπονδίας. Κοντολογίς, όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδiο τρόπο.

Η ΕΠΟ, τώρα, από τη δική της πλευρά, δίνει έμφαση στο ότι στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν πολλά προβλήματα που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα και το πως θα ήταν εφικτή η συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων και παραγόντων για την επίλυση τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here