Ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά-Σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας σε Αρκαδία, Κορινθία, Πάρνηθα

 

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η ισχυρή χιονόπτωση στα ορεινά σχεδόν όλη της χώρας. Κλειστή λόγω χιονόπτωσης είναι από τις 7 το πρωί της Πρωτοχρονιάς η λεωφόρος Πάρνηθος.  Για λόγους ασφαλείας η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο για την Πάρνηθα από το τελεφερίκ και πάνω. 

Ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά Θεσσαλίας και Κορινθίας, όπως δείχνει η παραπάνω φωτογραφία από τα Χάνια Πηλίου και τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία σε Αρκαδία, Κορινθία

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν προκαλέσει το χιόνι και ο πάγος σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου των νομών Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Αρκαδία έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, από το 20ο έως το 52,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Καστρίου – Βουρβούρων – Αγίου Πέτρου – Άστρους, ενώ μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση στην επαρχιακή οδό Ελάτης – Χρυσοβιτσίου -Στεμνίτσας.

Στην Κορινθία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα παρακάτω σημεία:

  • Στην επαρχιακή οδό Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, από 14ο χιλιόμετρο και άνω.
  • Στην επαρχιακή οδό Τρικάλων – Καρυάς, από το 1ο χιλιόμετρο και άνω.
  • Στην επαρχιακή οδό Κιάτου – Γκούρας, από το 15ο χιλιόμετρο και άνω.

Στη Μεσσηνία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης, από 33ο έως 40 χιλιόμετρο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here