Εισαγγελική έρευνα για την ανάρτηση μέλους του Ρουβίκωνα για το συλλαλητήριο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με δύο αναρτήσεις ενός από τα ιδρυτικά μέλη του Ρουβίκωνα στο Facebook, με τις οποίες προειδοποιεί ότι την ερχόμενη Κυριακή κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό «μπορεί να χυθεί αίμα» παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξενη Δημητρίου.
Η κ.Δημητρίου διαβίβασε στον προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά  δημοσιεύματα του Τύπου (ηλεκτρονικού και έντυπου) και ένα βίντεο.
Η πρώτη ανάρτηση έχει ως εξής: 
          
«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».
Λίγο αργότερα, το μέλος του Ρουβίκωνα επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, στην  οποία ανέφερε:
«Ασφάλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εαν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν.
Κατανοητό;».
 
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here