«Ήρθε και η δική σου ώρα!»: Νέο απειλές Μπογδάνου κατά Μπογιόπουλου

Μετά την δημοσιογράφο του Αθήνα 9.84 Ελ. Κουμάντου, ο βουλευτής της ΝΔ Κων. Μπογδάνος, απειλεί τώρα τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Ειδικότερα, ο Κ. Μπογδάνος απειλεί τον δημοσιογράφο σε ανάρτησή του στο Twitter ότι «σου την χαρίζω χρόνια» και ότι «ήρθε και η δική σου ώρα…».

Αφορμή για την υπερχείλιση της… δημοκρατικότητας του, ήταν η ακόλουθη ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου στο Twitter (18/7/2020):

«Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Όλα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση…».

Στην ανάρτηση αυτή – στην οποία  το όνομα «Μπογδάνος» δεν αναφέρεται  – απάντησε με απειλές ο Κ. Μπογδάνος:

«Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μού´χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Τι δήλωσε ο Νίκος Μπογιόπουλος

Ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε στον «Ημεροδρόμο» για το περιστατικό:

«Πληροφορήθηκα ότι ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΙ ως φορέας “παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”  με παρακολουθεί χρόνια και μαζεύει υλικό της δημοσιογραφικής δουλειάς μου. Προφανώς δεν του χρησίμευσε σε τίποτα.  Οσον αφορά τις απειλές, αφού υπογραμμίσω και από εδώ όσα επισημαίνω στο άρθρο μου, ότι δηλαδή “Το θέμα δεν είναι ο Μπογδάνος, το θέμα είναι η ΝΔ”, περιορίζομαι προς το παρόν να σημειώσω: Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον “φασίστα”, στον “ρουφιάνο”, στον “γλίτσα”, στον “γελοίο”, στο “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”, στον “για λύπηση” της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω – τώρα που “ήρθε η ώρα μου” – πόσο… σκιάχτηκα».

Πηγή: alfavita.gr

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here