Ήρθαν για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα και τους χώρισε η φωτιά

Νιόπαντρο ζευγάρι Ιρλανδών χωρίστηκε από τις φλόγες στο Μάτι όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες Daily Mail και Independent

Newlyweds Brian O'Callaghan-Westropp and Zoe Holohan

H Zoe Holohan, που δημοσιογραφεί,  και ο Brian O’Callaghan-Westropp, υπεύθυνος προσλήψεων σε ιδιωτική εταιρεία στο Δουβλίνο,  γνωριζονταν από διετίας και παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία πριν από  έξι μέρες. Ηρθαν αμέσως στην αγαπημένη τους Ελλάδα για τον μήνα του μέλιτος -για την ακρίβεια, έφτασαν στο Μάτι μια μολις ημέρα πριν απο τις φωτιές. Κατέλυσαν  σε ξενοδοχείο της περιοχής και είναι πιθανό να είχαν νοικιάσει αυτοκινητο γιατί η φωτιά τους βρήκε μεσα σε όχημα -δεν γνωρίζουμε λεπτομερειες.

Μέσα στον πανικό και ενώ προσπαθούσαν να γλιτώσουν από τις φλόγες, έχασαν ο ένας τον άλλο. Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα αλλά πάντως σώθηκε και έμεινε όλη νύχτα σε νοσοκομείο, αναζητώντας παράλληλα το σύντροφό της.  Σήμερα περιμένει να έρθουν απο Ιρλανδία συγγενείς της.

Η  Daily Mail αναφέρει ότι  πολλοί τουρίστες βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων ή των αγνοουμένων. Από όσο γνωρίζουμε από ελληνικες και πολωνικές πηγές μέχρι στιγμής είναι διαπιστωμένο ότι έχει χαθεί μια Πολωνέζα με το αγοράκι της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here