Η Ηριάννα, η οικογένεια και οι φίλοι της ευχαριστούν για την ανταπόκριση: Η αλληλεγγύη σας μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε

ΦΩΤΟ: Left.gr

Με ανάρτησή τους στο facebook, η Ηριάννα Β.Λ, η οικογένεια της και οι φίλοι που της συμπαραστέκονται από τη πρώτη στιγμή, ευχαριστούν τον κόσμο για την συγκλονιστική συμμετοχή του στη χθεσινή συναυλία που έγινε στο Πάρκο Γουδή. «Η αλληλεγγύη σας ξεπερνά κατά πολύ κάθε ελπίδα μας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση, όπως ανέβηκε στη σελίδα Για την Ηριάννα Β.Λ.

Εκ μέρους της Ηριάννας, της οικογένειάς της και όλων των φίλων που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή, θέλουμε από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε που είστε εδώ μαζί μας. Η ανταπόκριση και η αλληλεγγύη σας ξεπερνά κατά πολύ κάθε ελπίδα μας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μέρος των εσόδων που υπερκαλύπτει τα έξοδα της Ηριάννας θα δοθεί για τη στήριξη προσφύγων και κρατουμένων. Ο δικαστικός αγώνας της Ηριάννας είναι ένας μαραθώνιος που ακόμη έχει πολύ δρόμο και περιλαμβάνει εκτός από τα προφανή έξοδα, εξειδικευμένες πραγματογνωμοσύνες και μια διαρκή οικονομική αιμοραγία για το περιβάλλον της.

Και πάλι σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας, όλους εσάς και όλους τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς στηρίζουν το δίκιο και μάχονται το παράλογο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here