ΗΠΑ: Με επέμβαση στη Βενεζουέλα απειλεί τώρα ο Πομπέο-Παραβιάζουν κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και το χάρτη του ΟΗΕ οι Αμερικανοί

Σε πλήρη σύγχυση και αδυναμία βρίσκονται πλέον οι ΗΠΑ μετά την καταφανή αποτυχία του πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα και την αδυναμία της εκεί ακραίας δεξιάς να ανατρέψει πάση θυσία το καθεστώς Μαδούρο. Ενδειξη της κατάστασης στην οποία βρίσκονται είναι η νέα, σημερινή ευθεία απειλή του αμερικανού ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο,  για αμερικανική επέμβαση και ενδεχόμενη χρήση βίας κατά τη Βενεζουέλας!

Φράση που όπως σημειώνει ο υπουργός Εξωτεριών της Βενεζουέλας, Χόρχε Αρρέτζα, παραβιάζει βασικούς κανόνες του διεθνούς δικαίου και του χάρτη του ΟΗΕ για αποφυγή απο τα κράτη απειλών κατά τη εδαφικής ακεραιότητς και τη ανεξαρτησίας άλλων κρατών.

Αλλά που να ιδρώσει το ατί ο Τραμπ και των ακροδεξιών συμβύλων του στον Λευό Οίκο. Μπρος στην ανατροπή μαδούρο, όλα τα άλλα είναι απλώς λεπτομέρειες για τον ανκδιήγητο αμερικανό πρόεδρο και το απίστευτο επιτελείο του.

Το οποίο επιστρατεύει fae news για να δημιουργήσει πλαστές εντυπώσεις και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, Οπως οι χθσινές απειλές του Τραμπ κατά της Κούβας για επιβολή ολοκληωτικού εμπάγκο, εάν συνίζει να βοηθά τη Βενεζουέλα. Απειλές που απαντήθηκαν κατάλληλα από τον πρόεδρο της Κουβας, που ζήησε ν σταατήσουν πλέον τα ψέματα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here