ΗΠΑ: Χαμός με τα ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ

Μια από τις στενότερες συμβούλους του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε, την Πέμπτη, τους Αμερικανούς να αγοράζουν τα ρούχα και τα κοσμήματα της κόρης του προέδρου, Ιβάνκα, μία ημέρα αφότου ο ίδιος ο πρόεδρος κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποιεί το δημόσιο αξίωμά του για προσωπικά, επιχειρηματικά οφέλη, επειδή επέκρινε μια αλυσίδα καταστημάτων που αποφάσισε να μην διαθέτει πλέον στους πελάτες της την κολεξιόν.

«Πηγαίνετε ν’ αγοράσετε τα είδη της Ιβάνκα. Κι εγώ η ίδια θα πάω να αγοράσω σήμερα» είπε η Κέλιαν Κόνγουεϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News από τον Λευκό Οίκο.

«Είναι απλώς μια καταπληκτική σειρά. Έχω στην κατοχή μου (προϊόντα της). Θα κάνω μια δωρεάν διαφήμιση : πηγαίντε να τα αγοράσετε σήμερα, μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο», πρόσθεσε η Κόνγουεϊ.

Η μάρκα της Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο αφού ο πατέρας της εξαπέλυσε επίθεση στην αλυσίδα ειδών πολυτελείας Nordstrom Inc μέσω του Twitter. Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να χρησιμοποιείται ο λογαριασμός του Λευκού Οίκου στο Twitter για να παρεμβαίνει ο πρόεδρος σε μια εμπορική διαφορά.

«Η κόρη μου η Ιβάνκα αντιμετωπίστηκε τόσο άδικα από τη Nordstrom. Είναι θαυμάσιος άνθρωπος, πάντα με ωθεί να κάνω το σωστό. Φρικτό!», ήταν το μήνυμα που ανάρτησε ο Τραμπ την Τετάρτη.

Πολλοί Δημοκρατικοί είχαν καταγγείλει το «ανάρμοστο» σχόλιο του Τραμπ, και οι νέες δηλώσεις της Κόνγουεϊ έριξαν λάδι στη φωτιά χθες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here