Ινφαντίνο: «Ασφαλής προς το παρόν ο Ολυμπιακός στο Champions League»

Ασφαλής προς το παρόν σε ότι αφορά την συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, πήρε θέση για τις δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά αυτή ήταν η πρώτη επίσημη τοποθέτηση αξιωματούχου της UEFA.

Ο Ινφαντίνο στο περιθώριο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην Πράγα, μιλώντας σε δημοσιογράφους (υπήρξε και σχετική δημοσίευσε από το πρακτορείο Reuters), τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν κανονικά το «παρών» στους ομίλους του Champions League. Πρόσθεσε όμως ότι οι έρευνες συνεχίζονται και δεν απέκλεισε η κατάσταση να διαφοροποιηθεί.

«Τα πειθαρχικά όργανα της UEFA έχουν προσωρινά δεχτεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, χρειαζόμαστε ξεκάθαρες. Πιστεύω ότι τα όργανά μας έχουν αποδείξει ότι είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο, αυτό θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Υπάρχει ένας ξεκάθαρος κανόνας, που αποκλείει αυτόματα κάθε σύλλογο που εμπλέκεται σε στημένα ματς», υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας της UEFA.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here