Ηλιόπουλος: «Αμετροεπής, αμετανόητος και αλαζόνας, ο κ. Μητσοτάκης»

Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη, επισημαίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος που με ανάρτησή του του χαρακτήρισε αμετροεπή, αμετανόητο και αλαζόνα αφού τη στιγμή που η μισή Ελλάδα να καίγεται για δέκα μέρες είπε ότι ο σχεδιασμός του απέδωσε, τα έκανε σχεδόν όλα καλά και ότι του χρόνου «θα είναι καλύτεροι».

Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο εκνευρισμός και η ένοχη σιωπή του για την αναβάθμιση στελεχών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστική, που είχαν αποπεμφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά την τραγωδία στο Μάτι, δείχνει την ολοκληρωτική αδυναμία αυτοκριτικής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

«Αμετροεπής, αμετανόητος και αλαζόνας, ο κ. Μητσοτάκης με τη μισή Ελλάδα να καίγεται για δέκα μέρες είπε ότι ο σχεδιασμός του απέδωσε, τα έκανε σχεδόν όλα καλά και ότι του χρόνου «θα είναι καλύτεροι».

Για την καταστροφή στην Εύβοια και στην μισή Ελλάδα φταίει η αναζωπύρωση στην Βαρυμπόμπη. Για το γεγονός ότι οι υπουργοί του αλληλοσυγχαίρονταν την ώρα της αναζωπύρωσης φταίει ο καύσωνας και η κλιματική κρίση.

Στο γεγονός ότι σταμάτησε το πρόγραμμα δασοπροστασίας με 5.066 εργαζόμενους δεν είδε κάποιο πρόβλημα.

Ο εκνευρισμός και η ένοχη σιωπή του για την αναβάθμιση στελεχών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστική, που είχαν αποπεμφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά την τραγωδία στο Μάτι, δείχνει την ολοκληρωτική αδυναμία αυτοκριτικής.

Καμία σοβαρότητα απέναντι στο μέγεθος της πρόκλησης, κανένας σεβασμός απέναντι στον πόνο των ανθρώπων, καμία διάθεση αυτοκριτικής. Η δήθεν συγγνώμη του είναι κενό γράμμα.

Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη. Όποια αλλαγή και να κάνει σε πρόσωπα δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες για την καταστροφική διαχείριση».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here