Ιερουσαλήμ: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά των Ισραηλινών-Μαχαίρωσαν αστυνομικό

Οι ισραηλινές αρχές πυροβόλησαν και σκότωσαν τρεις παλαιστίνιους στη πόλη της Ιερουσαλήμ, οι οποίοι προηγουμένως είχαν επιτεθεί με μαχαίρι και είχαν σκοτώσει μια γυναίκα αστυνομικό.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε με ανακοίνωσή της ο ISIS, όμως η Χαμάς έσπευσε να την διαψεύσει, υποστηρίζοντας ότι οι τρείς νεκροί δράστες, ανήκουν στις τάξεις της.

Η νεαρή αστυνομικός-συνοροφύλακας που έχασε τη ζωή της

«Τρεις Άραβες τρομοκράτες πυροβολήθηκαν από μονάδες της αστυνομίας, ως ανταπόκριση στην επίθεση που δέχθηκε μία γυναίκα συνοροφύλακας νωρίτερα», τόνισε στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη λήξη της τρίτης ημέρας προσευχής του Ραμαζανιού, καθώς χιλιάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώνονται στην Ιερουσαλήμ για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, δύο άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και ένα τρίτο μαχαίρωσε τη συνοροφύλακα, πριν δεχθούν τα πυρά των Ισραηλινών. Εκτός της νεαρής κοπέλας, άλλοι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα πυρά των Παλαιστινίων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here