Ιντέγε: «Επέλεξα την ευτυχία πάνω από τα χρήματα»

Ο Ιντέγε Μπράουν μίλησε για την επίσημη πρόταση που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από σύλλογο της Κίνας και για τον λόγο που την απέρριψε μένοντας στον Πειραιά. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η προσφορά των Κινέζων άγγιζε τα 15.000.000 ευρώ, ωστόσο, ο Αφρικανός σέντερ φορ υποστήριξε ότι επέλεξε την ευτυχία από τα χρήματα.

«Ήταν απίστευτα τα χρήματα που έδιναν σε μένα και τον σύλλογο και σίγουρα θα έβαζε σε σκέψη κάθε ποδοσφαιριστή, όμως επέλεξα να μείνω εδώ (σ.σ. στην Ελλάδα). Η οικογένεια μου λατρεύει το μέρος, έτσι επέλεξα την ευτυχία από τα χρήματα», δήλωσε ο Ιντέγε στο BBC.

«Από εκεί που κατάγομαι είναι εύκολο να ακούσεις τον κόσμο να λέει πως θα πάει στην Κίνα για τα λεφτά, εγώ όμως είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα. Ειλικρινά δεν έχω λόγο να φύγω από τον Ολυμπιακό. Μου έδειξαν αγάπη οπότε αυτό είναι το μέρος που θα μείνω.

Οι φιλοδοξίες μου είναι ίδιες με της ομάδας. Και οι δύο θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους και να αγωνιζόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν προσωπικοί και ομαδικοί στόχοι. Με το οικογενειακό κλίμα που έχω βρει, ελπίζω πως θα κατακτήσουμε τους στόχους μας» πρόσθεσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here