Η Τασία Χριστοδουλοπούλου σταματά την εθνικιστική υστερία του Χρ. Παππά

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την αντίδραση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου προκάλεσε η ομιλία του χρυσαυγίτη  Χρήστου Παππά που ξεκίνησε, με αφορμή τη σημερινή κηδεία του Κ. Κατσίφα, να εκφωνεί λογύδριο: «Ήρωα, Κωνσταντίνε Κατσίφα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τη βαθιά πίστη πως η θυσία σου δεν θα πάει χαμένη. Θα καρπίσει το δένδρο της ελευθεριάς που πότισε και το δικό σου αίμα», και «λεβέντη Ηπειρώτη, μόνος ξεσήκωσες την Ελλάδα όλη για να θυμηθεί την αλύτρωτη πατρίδα μας. Κώστα Κατσίφα, το αίμα σου υπογραφή. Βόρειος Ήπειρος, γη ελληνική. Καλό ταξίδι ήρωα, καλό ταξίδι γενναίε συμπατριώτη».

«Η Δημοκρατία είναι ανεκτική, κύριε Παππά, αλλά έχουμε και τα όρια μας. Δεν θα γυρίσουμε στον προηγούμενο αιώνα με σας και με τις αηδίες που λέτε. Ελάτε τώρα!» τον διέκοψε η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου, με τους βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος να φωνάζουν «αίσχος» και «τροπή!».

Ακολούθησε ο έτερος χρυσαυγίτης Ηλίας Παναγιώταρος που επιτέθηκε στον Νίκο Φίλη χαρακτηρίζοντάς τον «αντιστόρητο» και ότι προσέβαλε τον «νεομάρτυρα», όπως επιδιώκουν να αποκαλούν τον Κ. Κατσίφα οι χρυσαυγίτες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here