Η…σύζυγος του αρχηγού της κυπριακής αστυνομίας μαλώνει όσους την ψέγουν

Απαράδεκτη ανάρτηση έκανε η σύζυγος του αρχηγού της Κυπριακής Αστυνομίας και άρον-άρον την κατέβασε.

Επειδή οι Κύπριοι ορθά ξεσηκώθηκαν με τους απαράδεκτους χειρισμούς της κυπριακής αστυνομίας στο θέμα του κατά συρροή δολοφόνου, η Ειρήνη Μυλωνά Χρυστοστόμου, σύζυγος του Ζαχαρια Χρυσοστόμου, αρχηγού της κυπριακής Αστυνομιας, θίχτηκε και ανήρτησε τα εξής:

«Καλημέρα σας.
Επειδή έχω την τιμή να είμαι δίπλα από έναν άνθρωπο που είναι ο Αρχηγός αυτού του Θεσμού, και που στο μέτρο που μου επιτρέπεται ζω και βιώνω «εκ των έσσω» την γιγάντια προσπάθεια και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς που καθημερινά ο ίδιος και τα μέλη της Αστυνομίας καταβάλλουν, είτε για θέματα που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας όπως αυτό που βιώνουμε πρόσφατα είτε για θέματα που δεν βρίσκουν το φως της δημοσιότητας γιατί δεν πρέπει. Είναι το λιγότερο ΑΔΙΚΟ, ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ και ΑΤΥΧΕΣ να τους κατηγορούμε, να τους επικρίνουμε και να τους μηδενίζουμε γι αυτά που μας «κατέβηκε» ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνουν ενώ την αράζουμε στο ΚΑΝΑΠΕ μας.

Είναι πολύ λυπηρό που κάποιοι ευτυχώς όχι πολλοί, που είναι όμως αρκετοί,για να δηλητηριάσουν αυτή την ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 24ωρα για να εξιχνιαστεί αυτό το πρωτοφανές έγκλημα για τον τόπο μας να βγαίνουν εκ του ασφαλούς και να μηδενίζουν το έργο της αστυνομίας…… Ας αφήσουν τους ειδικούς και αυτούς που καθημερινά μας αποδεικνύουν ότι πραγματικά γνωρίζουν το έργο τους να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους, μια δουλειά που αποδεικνύουν καθημερινά ότι ξέρουν να την κάνουν καλά και γιαυτο δεν μιλάω εγώ αλλά τα αποτελέσματα του έργου τους και οι έρευνες που τοποθετούν το Θεσμό της Αστυνομίας ΠΡΩΤΟ στη συνείδηση του κόσμου @cyprus_police @cyprus».

Το πιο «κουφό» ήταν βέβαια αυτό για τον καναπέ -δηλαδή τι εννοούσε το άτομο; Ότι έπρεπε να βγαίνουν οι πολίτες στο δρόμο να κάνουν περιπολίες και τη δουλειά της αστυνομίας; Να κάνουν μήπως διαδηλώσεις; Και τι να γράφανε στο πανό; Και με τι ντουντούκα τι να φωνάζανε; «Μην εξαφανίζεστε»; «Μην σκοτώνεστε από serial killers»; Μάλλον όχι. Το πανό θα έγραφε «Μην κάνετε άσκοπες καταγγελίες» και «Αν βρείτε πτώμα, θάψτε το».

Η ανάρτηση προκάλεσε πάντως πάρα πολλές αντιδράσεις:

Να θυμίσουμε τι έκανε και τι ΔΕΝ έκανε η κυπριακή Αστυνομία
*Δεν διερεύνησε ΚΑΜΙΑ από τις εξαφανίσεις των γυναικών που δολοφονήθηκαν, παρότι είχαν δηλωθεί αγνοούμενες από πρώτου βαθμού συγγενείς τους, είχαν αφήσει πίσω τα διαβατήριά τους, είχαν πει ότι θα έβγαιναν ραντεβού με κάποιον Ορέστη που γνώρισαν στο διαδίκτυο κ.λπ.κ.λπ.
*Όταν πέρσι η σύζυγος του δράστη πήγε στην Αστυνομία επειδή αισθάνθηκε να απειλείται η ζωή η δική της και των παιδιών της, η Αστυνομία…. του έκανε σύσταση
*Όταν πήγε ο ίδιος και… κατήγγειλε ότι θα τον καταγγείλει μια Φιλιππινέζα για βιασμό, δεν χρειάστηκε διόλου να προκαταλάβει τους αστυνομικούς. Είπε ότι η Φιλιππινέζα τον εκβίαζε και το θέμα τελείωσε εκεί. Απλούστατον.
*Η Φιλιππινέζα που εν τη ατυχία της στάθηκε τυχερή (την βίασε, αλλά δεν την σκότωσε) δεν προχώρησε στην καταγγελία γιατί όπως είπε «οι Κύπριοι αστυνομικοί μας περιφρονούν όλες και δεν θα είχε νόημα. Τώρα όμως μετανιώνω, γιατί αν το είχα κάνει, ίσως κάποια από τις γυναίκες να ζούσε».
*Όχι λέμε εμείς οι Ελλαδίτες, δεν φταίει το θύμα που δεν κατήγγειλε, φταίνε εκείνοι που δεν διερευνούν εξαφανίσεις «ξένων» ή εκείνοι που θεωρούν τον βιασμό «συζητήσιμο» θέμα.
*Και για να μη λέμε μόνο για τους Κύπριους, δεν πάνε πίσω και οι Ελλαδίτες. Αν και οι αστυνομικοί στη Ρόδο είχαν πάρει στα σοβαρά την καταγγελία για βιασμό της Τοπαλούδη, ίσως το κορίτσι σήμερα να ζούσε. Ούρα φάτσα, ούνα ράτσα, για να γίνουμε κι εμείς λίγο ρατσιστές….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here