Η πρώην δημοσιογράφος βασίλισσα της Ισπανίας τσακώθηκε με την πεθερά της για φωτογραφίσεις

Πρωτοσέλιδο έγινε στην Ισπανία ότι τα «ξαναβρήκαν» νύφη και πεθερά (νυν και πρώην βασίλισσα αντιστοίχως) μετά τον καβγά τους με θέμα τις φωτογραφίσεις των πριγκιπισσών. Οπότε εμείς (να πούμε την αμαρτία μας) καθώς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι οτι είχαν τσακωθει, ανατρέξαμε στις σχετικές ειδήσεις και μάθαμε τα εξής:

Προ τετραμήνου σε έναν ναό η Σοφία (πρώην βασίλισσα πλέον) θέλησε να φωτογραφηθεί με τα εγγόνια της και η νυφη (νυν βασίλισσα) Λετίθια αντέδρασε έντονα. Παρενέβη όπως σε όλες τις οικογένειες ως πυροσβέστης ο γιος της Σοφίας και σύζυγος της Λετίθια (εν προκειμένω ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος) αλλά η ένταση ήταν μεγάλη καθώς η Λετίθια επικαλέσθηκε οτι στα του Τύπου είναι πιο ειδήμων από όλους -αν και μάλλον σε όλα θεωρεί ότι είναι ειδήμων, απ΄ό,τι λένε οι Ισπανοί δημοσιογράφοι.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν θέλει να φωτογραφιζονται οι κορες της αβέρτα-κουβέρτα, αλλά αφού υπήρχε ήδη κάμερα, το θέμα ήταν μάλλον οτι η Λετίθια έκρινε πως έπρεπε να είχε ερωτηθεί επι του συγκεκριμένου -το δια ταύτα ηταν δηλαδή το τουπέ της νύφης προς την πεθερά παρά η ουσία.  Eξάλλου τα παιδιά έχουν φωτογραφηθεί άπειρες φορές σε άπειρα σημεία, με τη μαμά παρούσα. Χώρια ότι είναι και φαιδρό να παρουσιάζεται αίφνης ως «αντι-δημοσιογράφος»  η σημερινή βασίλισσα.

Στο βίντεο φαίνεται η τέως Βασίλισσα Σοφία που θέλησε να ποζάρει ως περήφανη γιαγιά μαζί με τα εγγόνια της, την 12χρονη Ελεονόρα και την 10χρονη Σοφία, έξω από τον Καθεδρικό Πάλμα (για το Πάσχα τους).
Ξαφνικά, την ελληνικής καταγωγής γαλαζοαίματη προσέγγισε η νύφη της, βασίλισσα Λετίθια, και είχαν μια έντονη συνομιλία, κατά την οποία η 45χρονη πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης προσπάθησε να πιάσει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της, που εκείνη τη στιγμή το κρατούσε η 79χρονη γιαγιά της. Το 12χρονο κορίτσι, εμφανώς ενοχλημένο έσπρωξε το χέρι της μαμάς του και εκείνο της γιαγιάς του, ενώ εκείνη τη στιγμή παρεμβαίνει ο Βασιλιάς Φίλιππος, σύζυγος της  Λετίθια, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Μια πρώην συνάδελφος της παρουσιάστριας είπε ότι «η βασίλισσα είναι πολύ εκλεκτική στις φωτογραφίσεις των παιδιών της», αλλά προφανώς τα αίτια έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες αδυναμίες και με μια μικροαστή που έγινε βασίλισσα και μάλλον ήθελε να ξεκαθαρίσει (ως μικροαστή σκέτο) πως κουμάντο κάνει η μάνα και όχι η πεθερά. Επίσης ειναι πιθανόν να ήθελε να υπενθυμίσει  στη Σοφία ότι είναι ΠΡΩΗΝ βασίλισσα. Επίσης διόλου απίθανο, να ήθελε να φωτογραφίζονται τα παιδιά μόνον απο γνώριμούς της, για να βγάζει κάνα μεροκάματο και κάποιος πρώην συνάδελφός της.

Ο πατέρας της Λετίθια ήταν δημοσιογράφος και η μητέρα της νοσοκόμα και συνδικαλίστρια στον κλάδο της  Ο πατέρας της χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε -αυτή τη φορά πήρε δημοσιογράφο  Η ίδια ειχε ερωτευθεί τον καθηγητή της (φιλόλογο και συγγραφέα)  με τον οποίο παντρεύτηκε ύστερα από σχέση 10 ετων. Εντούτοις ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο  -χώρισαν το 1999. Παντρεύτηκε με τον Φίλιππο το 2004 και όλοι λένε ότι είναι αρκετά αυταρχική. Ο δε Χουαν Κάρλος την θεωρούσε  «καταστροφή» προτού αναγκασθεί να συναινέσει στην επιλογή του γιου του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here