Η Πολιτική Προστασία απέσυρε, μετά τις αντιδράσεις, το απαράδεκτο «σεξιστικό» σποτ για τις πλατείες

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η προβολή ενός, σεξιστικού σποτ της κυβέρνησης, με το σενάριο, να εμφανίζει τον ηθοποιό Χρ. Λούλη να μιλά κατά του συνωστισμού  στις πλατείες, αρνούμενος με ειρωνεία πρόταση της συντρόφου του, η οποία φέρεται να ήταν απρόσεκτη, ανέμελη κι ανεύθυνη, η Πολιτική Προστασία αποφάσισε να το αποσύρει.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας,  δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here