Η Παπακώστα λέει οτι στηρίζει Γκλέτσο

Το νεοσυσταθέν κομμα ΝΕΟ (Νέα Ελληνική Ορμή) ανακοινωσε ποιους στηριζει και δεν στηρίζει στις περιφέρειες. Πλην ομως δεν ξερουμε ποιοί είναι αυτοι που ανηκουν στο ΝΕΟ και παρότι ως κόμμα φέρεται να θέλει να καλύψει ένα κάποιο κενό στον κεντροδεξιό χώρο, ουτε ο Ευάγγελος Αντώναρος ουτε ο Νίκος Καρχάλιος (που δεν ανηκουν πλεον στη ΝΔ) έχουν προσχωρήσει σε αυτό και ως κόμμα είναι κυριολεκτικα αγνώστου δυναμικής και υποστασης Απλά προ μηνών η Παπακωστα ανακοινωσε ότι δημιουργησε κόμμα.

Εντουτοις τυπικά, αφου η Παπακώστα μπήκε στην κυβέρνηση ως επικεφαλής του κόμματος «ΝΕΟ», ουσιαστικα αυτο αποτελεί το τρίτο κόμμα της κυβέρνησης μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

Και αφού τυπικά είναι κόμμα, μπορει και να λέει ποιους στηρίζει ακομα και αν δεν το έχει ψηφισει ποτέ κανείς. Δημιουργειται δηλαδή η εύλογη απορία, πώς μπορείς να εμφανιζεσαι ότι δίνεις γραμμή σε κάποιους τι να ψηφισουν, όταν καλά καλά δεν υπάρχεις εσύ ως κόμμα, δηλαδή δεν σε έχει ψηφίσει ποτέ ούτε ένας ψηφοφόρος.

Συμφωνα παντως με τη διοικούσα επιτροπή του «ΝΕΟ», που δεν εχουν ανακοινωθεί τα μέλη της και κανείς δεν ξέρει ποιους διοικεί ή έστω ποιοι είναι οι διοικουντες γενικά, θα στηριχθουν οι εξής υποψήφιοι:

– στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο νυν περιφερειάρχης Πέτρου Τατούλη

– στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος

– στον δήμο Μεσολογγίου ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτριος Σταμάτης

– στον δήμο Κατερίνης, ο νυν δήμαρχος Σάββας Χιονίδης

– στον δήμο Βέροιας, ο νομικός Αντώνιος Μαρκουλης.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here