Η Νικολάου αποκαλεί τον Κουφοντίνα εχθρό του πολιτεύματος

 

Με ένα τουίτ της, μετά την επιδείνωση της υγείας του Δ. Κουφοντίνα, η Γ.Γ Αντεγκληματικής Πολιτικής που έως τώρα εμπαίζει τον κρατούμενο αρνούμενη να του χορηγήσει έγκαιρα τα αναγκαία έγγραφα για να προσφύγει στη δικαιοσύνη και καθυστερώντας επί δύο μήνες να εισαγάγει στην ΚΕΜ το αίτημα μεταγωγής τους, σε μια προσπάθεια να φανεί ότι ενδιαφέρεται για την υγεία του, τον αναγορεύει ουτε λίγο ούτε πολύ σε..πολιτικό εγκληματία!

Γράφει η κ. Νικολάου:

Ένα ευνομούμενο κράτος δεν εκδικείται κανέναν, ακόμη κι αν αυτός ήταν εχθρός του πολιτεύματος. Γι’ αυτό θα παρέχουμε την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται ο Κουφοντίνας και θα τον βοηθήσουμε να ανακτήσει την υγεία του. Γιατί έτσι είναι η Δημοκρατία, κι ευτυχώς.

Με όσα γράφει η κ. Νικολάου, κάνει κάτι που ουδείς είχε κάνει μέχρι τώρα. Ούτε η δικαιοσύνη. Του αποδίδει πολιτικά κίνητρα κει εμμέσως πλην σαφώς τον αποκαλεί «πολιτικό εγκληματία και κρατούμενο»!

Προφανώς η επιθυμία της να χαρακτηρίσει την τρομοκρατική του δράση ως επικίνδυνη για τη δημοκρατία, την οδήγησε σε ένα απίστευτο νομικό ατόπημα που εκθέτει και την ίδια την κυβέρνηση της.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here