Η ΝΔ λογόκρινε το Βέμπερ που επαίνεσε τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Ο κ.Βέμπερ στην επίσκεψη με τον κ.Μητσοτάκη στη Νεμέα είπε ότι «η Ευρώπη καλωσορίζει την Συμφωνία των Πρεσπών», αλλά στο ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ από την επίσκεψη στη Νεμέα ο κ.Βέμπερ φέρεται να είπε μόνο: «Σέβομαι τις ανησυχίες των Ελλήνων για τη Μακεδονία».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του Ποταμιού σε σχέση με τις δηλώσεις Βέμπερ όπως τις αναμετέδωσε η ΝΔ αναφέρεται:

«Τα ρεπορτάζ της Καθημερινής, της Ναυτεμπορικής και του ΑΠΕ γράφουν ότι ο κ.Βέμπερ στην επίσκεψη με τον κ.Μητσοτάκη στη Νεμέα είπε ότι «η Ευρώπη καλωσορίζει την Συμφωνία των Πρεσπών» Εντούτοις το ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ από την επίσκεψη στη Νεμέα αναφέρει ότι ο κ.Βέμπερ είπε μόνο: «Σέβομαι τις ανησυχίες των Ελλήνων για τη Μακεδονία». Είναι προφανές ότι το καλωσόρισμα του κ. Βέμπερ στην Συμφωνία απέχει πολύ από το «έγκλημα» και την «προδοσία», όρους που συνεχίζει να χρησιμοποιεί η ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ποιος αποφάσισε λοιπόν να λογοκρίνει τον κ.Βέμπερ; Αυτό είναι το ερώτημα που καλείται να απαντήσει το επιτελείο του κ.Μητσοτάκη» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here