Η ΝΔ διέγραψε την Ελλη Παπαγγελή για τους «Βούλγαρους Παοκτζήδες»

Η Έλλη Παπαγγελή διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας μετά τα όσα δήλωσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και παρά τη διαδικτυακή «απολογία» της το πρωί της Τρίτης. Η ηγεσία της ΝΔ κατάπιε τα περί «γύφτων» του Θ. Δαβάκη και έβγαλε το άχτι της στη γραφική Ελλη. Εύγε στη Πειραιώς…

Το μέλος της ΝΔ ανάρτησε την Δευτέρα ένα σχόλιο για το δημοψήφισμα των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τίτλο «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

«Θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο», σχολίασε η Παπαγγελή, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι της επιτέθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια επανήλθε, κάνοντας λόγο για «παρερμηνεία».

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η κα Αγγελική – Έλλη Παπαγγελή. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here