Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ζητάει συγγνώμη από τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

«Συγγνώμη» ζήτησε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ για όσα είπε σε συνέντευξή της σχετικά με τις κατηγορίες  για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Μάικλ Τζάκσον.

Η 76χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη  στη βρετανική εφημερίδα The Times of London, ανέφερε πως οι άντρες που τον κατηγορούν πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές πλάι στον τραγουδιστή στη νεαρή τους ηλικία και ότι αυτό που τους συνέβη «δεν τους σκότωσε», με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Ζητώ μία βαθιά συγγνώμη για κάθε πόνο ή παρεξήγηση που προκάλεσα, με τοποθετηθώ πιο προσεκτικά για τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του, γιατί οι λέξεις όπως τυπώθηκαν δεν αποτυπώνουν τα αληθινά μου συναισθήματα» έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.

«Δεν ήθελα να απορρίψω τα τραύματα που έχουν βιώσει αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο. Όπως όλοι οι επιζήσαντες μιας σεξουαλικής επίθεσης, θα πρέπει να συνεχίσουν να το κουβαλάνε αυτό για όλη τους τη ζωή. Μετανιώνω και ελπίζω ο Τζέιμς και ο Γουέιντ να αναγνωρίζουν ότι πραγματικά τους σέβομαι και τους θαυμάζω γιατί είπαν την αλήθεια», τόνισε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here