Η μάρτυρας του «επεισοδίου» της Αιδηψού, συνδιοργανώτρια του «Μένουμε Ευρώπη»;

 

Του ΝΑΣΟΥ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΥ

Από μάρτυρας και καταγγέλλουσα του επεισοδίου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο της Αιδηψού, τώρα παρουσιάζεται σαν μια εκ των διοργανωτών των αντί – συγκεντρώσεων «Μένουμε Ευρώπη» (σημ.: πάση θυσία!); Ο λόγος για την κ.Βάλια Παναγιωτίδου η οποία στις αρχές Απριλίου είχε παρουσιαστεί στα συστημικά ΜΜΕ σαν μάρτυρας της επίθεσης -σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε- που έκανε η Πρόεδρος της Βουλής σε υπάλληλο όταν αρνήθηκε να της αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκίνητο.

Σήμερα, η κυρία Β. Παναγιωτίδου παρουσιάζεται στη σχετική σελίδα – «κάλεσμα» στο facebook για τη συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα στους διοργανωτές των συγκεντρώσεων που γίνονται σαν «αντίβαρο» στις διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και της συνέχισης των υφεσιακών μέτρων.

Η επισήμανση έγινε μέσα από το anemosantistasis.blogspot.gr και όπως φαίνεται, είτε πρόκειται για μια σπάνια συνεπωνυμία, είτε πράγματι, η κυρία την οποία η κοινή γνώμη γνώρισε πριν λίγο καιρό σαν «μάρτυρα» του επεισοδίου στο βενζινάδικο της Αιδηψού (με τις καταγγελίες της να στρέφονται εμφανώς κατά της Προέδρου της Βουλής) είναι μέσα στους διοργανωτές των αντί – συγκεντρώσεων που λίγο πολύ λένε «ναι» στη συνέχιση της ασφυκτικής λιτότητας στην Ελλάδα με βάση τις προτάσεις των δανειστών και ζητούν την παραμονή στην Ευρωζώνη πάση θυσία!

Φυσικά, εάν τελικά όντως η εν λόγω κυρία είναι μέσα στους διοργανωτές, τότε τα όσα επιχειρήματα ακούστηκαν από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι κ.κ. Γ. Βρούτσης και Κ. Χατζηδάκης, οι οποίοι παρευρέθησαν στην πρώτη αντί – συγκέντρωση που έγινε στα μέσα της εβδομάδας, περί «αυθόρμητων αντιδράσεων του κόσμου», αποδεικνύονται καταφανώς ψευδή.

Αυτό επειδή η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου -φέρεται ότι είναι υπάλληλος του ΟΤΕ με σχετικά μικρή προϋπηρεσία και συγκεκριμένα κατέχει θέση γραμματέα στον Οργανισμό Παραθεριστικών Κέντρων του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών- ήταν στέλεχος της ΔΑΚΕ Διοικητικών Υπαλλήλων ΟΤΕ από την οποία διαγράφηκε.

Όπως είχε αναφέρει στο nez.gr ο πρώην πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δ.Υ. ΟΤΕ Νίκος Φαρμάκης, η κυρία Παναγιωτίδου διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΟΤΕ (Ομίλου) Βασίλη Λάμπρου, με τον πρώην επικεφαλής της παράταξης Αντώνη Μπιρμπιλή και με τον έχοντα τα ηνία της γραμματείας συνδικαλισμού της ΝΔ του κ. Αντώνη Σαμαρά, τον κ. Φίλιππο Ταυρή. Μάλιστα, όπως είχε τονίσει ο κ. Φαρμάκης, η καταγγέλλουσα όταν της ζητείται, βοηθά ανιδιοτελώς στις δράσεις της γραμματείας Συνδικαλισμού της ΝΔ.

Ο ίδιος μάλιστα ο κ. Φαρμάκης δηλώνει στο presspublica.gr ότι όντως η κ. Παναγιωτίδου συνδιοργανώτρια των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα είναι το ίδιο πρόσωπο με την γυναίκα που εμφανίσθηκε ως μάρτυρας του επεισοδίου στο βενζινάδικο.

Εϊναι αυτονόητο ότι εάν η είδηση για την εμπλοκή της κ. Παναγιωτίδου, της φερόμενης ως μάρτυρα στο επεισόδιο του βενζινάδικου της Αιδηψού, με την διοργανώτρια των συγκεντρώσεων «Μένουμε Ευρώπη» βασίζεται σε μια σπάνια συνεπωνυμία, το presspublica.gr θα προχωρήσει άμεσα σε νέα δημοσίευση. Εάν πάλι, το πρόσωπο που παρουσιάστηκε να καταγγέλλει την κυρία Κωνσταντοπούλου για επίθεση κατά υπαλλήλου είναι το ίδιο με τη συνδιοργανώτρια των συγκεντρώσεων, τότε θα συμπεράσματα είναι δικά σας…

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here