Η λίστα της Εισαγγελίας ανεβάζει στους 92 τους νεκρούς από την φονική πυρκαγιά

Στα χέρια της Εισαγγελίας Αθηνών έφτασε σήμερα Τετάρτη από την ιατροδικαστική υπηρεσία η λίστα με τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική στις 23 Ιουλίου, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 92. Oι δύο παραμένουν αταυτοποίητοι.

Ο θλιβερός κατάλογος περιλαμβάνει και ονόματα συγγενών των θυμάτων και έφτασε στους εισαγγελείς, προκειμένου εκείνοι να αρχίσουν να τους καλούν ως μάρτυρες.

Συνολικά, οι μάρτυρες από τους εμπλεκόμενους φορείς αναμένεται να φθάσουν τους 30, ενώ ήδη η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει διαβιβάσει στην Εισαγγελία τις συνομιλίες στελεχών της κατά τον κρίσιμο χρόνο από την εκδήλωση της πυρκαγιάς και κατά τη διάρκεια της καταστροφής στο Μάτι.

Την ίδια ώρα, αναμένεται η διαβίβαση και του φακέλου με το πλήρες προανακριτικό υλικό που συγκεντρώνει από δική της έρευνα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ήδη, σε ό,τι αφορά στην εξέταση των συγγενών των θυμάτων η εισαγγελία Αθηνών έστειλε παραγγελία στα αστυνομικά τμήματα Ραφήνας και Νέας Μάκρης αλλά και το Λιμεναρχείο της Ραφήνας, προκειμένου να καταθέσουν εκεί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here