Η κυβέρνηση ενώ σαρώνει τα εργασιακά δικαιώματα αγοράζει κι άλλο VIP αεροσκάφος!

Τις πολυτελείς προτεραιότητές της μέσα σε αυτήν την πολυεπίπεδη κρίση που βιώνει η χώρα, απέδειξε για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση, που ενώ σαρώνει με το νέο νομοσχέδιό της τα εργασιακά δικαιώματα, είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη VIP αεροσκάφους, το οποίο θα προστεθεί στα τρία που ήδη διαθέτουμε!

Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του το militaire.gr, πρόκειται για ένα αεροσκάφος Falcon 7X, της γαλλικής Dassault, της εταιρείας που κατασκευάζει τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale και η τιμή του αγγίζει τα 22 εκατ. ευρώ!
Η Dassault, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, πρότεινε ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο αεροσκάφος Falcon 7X στην ελληνική κυβέρνηση σε τιμή 22 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο καινούριο κοστίζει 36 εκατομμύρια ευρώ, με την Αθήνα ν’ απαντά θετικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχετικές διαδικασίες απόκτησής του προχωρούν και όπως όλα δείχνουν το αεροσκάφος θα ενταχθεί στο «πακέτο» της αγοράς των Rafale. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική κυβέρνηση συζητά το ενδεχόμενο και δεύτερου αεροσκάφους.

Ήδη γίνεται επιλογή προσωπικού που θα εκπαιδευτεί στην τεχνική υποστήριξη του αεροσκάφους, το οποίο θα το πετάει η Πολεμική Αεροπορία.

Πηγή: www.rosa.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here