Η Ελπίδα ολοένα μεγαλώνει (pics)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέκονται στο πλευρό του Ιδρύματος «Ελπίδα» για ακόμη μία χρονιά προσφέροντας οικονομική και ηθική στήριξη στο έργο τους. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το «παρών» το μεσημέρι της Πέμπτης (5/1) στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», με σκοπό να στηρίξουν τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την τεράστια προσπάθεια που γίνεται για το καλό των παιδιών!

Οι Πειραιώτες έτυχαν θερμής υποδοχής από την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενώ από πλευράς Ερυθρόλευκων, τον Βαγγέλη Μαρινάκη συνόδευαν ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Αθλητικός Διευθυντής, κ. Φρανσουά Μοδέστο, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δομένικος Μασούλας, αλλά και η κα. Ειρήνη Νταϊφά, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε σχετικά στην ιστοσελίδα της:

«Μία επίσκεψη «θεσμό» πραγματοποίησε και φέτος ο Ολυμπιακός! Με πρώτο τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η ομάδα μας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 5/1/2017 στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», για να προσφέρει στήριξη, ηθική και οικονομική, στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την τεράστια προσπάθεια που γίνεται εκεί, για το καλό των παιδιών!

Σύσσωμη η ομάδα μας, το προπονητικό επιτελείο, ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Αθλητικός Διευθυντής, κ. Φρανσουά Μοδέστο, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δομένικος Μασούλας, αλλά και η κα. Ειρήνη Νταϊφά, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, συνόδευαν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σε αυτή την καθιερωμένη, πλέον, επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα. Τους υποδέχθηκε όλους η κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, εκφράζοντας θερμές ευχές, για ένα εποικοδομητικό 2017, γεμάτο επιτυχίες για την ομάδα μας!


Στόχος δεν είναι άλλος, από το να μεγαλώνουμε διαρκώς την ελπίδα, για όλα αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους, που δίνουν τη δική τους μάχη, καθημερινά, έχοντας την φροντίδα ενός υπερσύγχρονου νοσοκομείου και την προσοχή που τους αξίζει! Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε έναν φάκελο στην κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενισχύοντας οικονομικά, κατά αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον ιερό σκοπό του Συλλόγου Ελπίδα. Η κα. Βαρδινογιάννη προσέφερε στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και σε όλη την ομάδα το μετάλλιο Υποστηρικτή του Συλλόγου!

Την χαρά του για την παρουσία του ιδίου και του Ολυμπιακού, για ακόμη μία χρονιά, στο Ίδρυμα Ελπίδα, εξέφρασε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος κι εγώ και η ομάδα μας που βρισκόμαστε για 7η συνεχόμενη χρονιά δίπλα στο ίδρυμα «Ελπίδα» και την κα. Βαρδινογιάννη. Για μας είναι ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε εδώ, να δώσουμε χαρά στα παιδιά και να βοηθήσουμε την ιερή προσπάθεια που κάνετε. Τα έχουμε πει πολλές φορές, μακάρι αυτό που γίνεται εδώ να γινόταν πολλές φορές στη χώρα μας και από άλλους. Σίγουρα θα είχαμε μια διαφορετική εικόνα. Εμείς στηρίζαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε αυτό το λειτούργημα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι γι’ αυτό. Ευχαριστούμε για ό,τι κάνετε για τη χώρα μας. Είμαστε δίπλα σας. Συνεχίστε στα χρόνια που έρχονται να προσφέρετε όσο μπορείτε από την πλευρά σας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Όλα τα καλά, καλή χρονιά», ήταν τα λόγια του.


Από την πλευρά της, η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάκη και εξήρε την παρουσία του Θρύλου εκεί, ως μήνυμα ελπίδας και συνεισφοράς, για ένα καλύτερο αύριο, για τα παιδιά! «Κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ μου Βαγγέλη. Αγαπητοί μου φίλοι, παιδιά, όλοι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού. Σας καμαρώνουμε σήμερα εδώ. Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο νοσοκομείο μας. Η κα. Νταϊφά επίσης είναι εδώ, μια αγαπημένη φίλη. Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στην αρχή κάθε χρόνου είναι θεσμός πια για μας και προτεραιότητα για σας απ’ όσο φαίνεται. Μας συγκινεί πολύ. Φέρνετε τη λάμψη της χαράς και του ενθουσιασμού στα πρόσωπα των παιδιών που σας περιμένουν με πολλή και μεγάλη αγωνία. Είχαμε, πραγματικά επί μέρες τώρα, δεχθεί την πολιορκία των μικρών μας φίλων εδώ που ρωτούσαν πότε θα έρθετε. Θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για την παρουσία που είναι πολύτιμη. Πέρα από τα ωραία δώρα που φέρνετε στα παιδιά, υπάρχει πάνω απ’ όλα και η διαβεβαίωση από μέρους σας πως θα είστε στο πλευρό μας πάντα. Θα μας δίνετε δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που επιτελούμε εδώ, οι γιατροί, το προσωπικό και οι φίλοι που στην καθημερινότητα μας, μας βοηθούν και πολλοί απ’ αυτούς είναι σήμερα κοντά μας.

Η στήριξη του Ολυμπιακού, και ιδιαίτερα του αγαπητού μας φίλου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι συγκινητική και συνεχής. Τόσο στο Σύλλογο «Ελπίδα» όσο και στο όραμα της ελπίδας. Πραγματικά εκτός από τη φυσική σας παρουσία σήμερα εδώ στο χώρο, έχετε στηρίξει κατ’ επανάληψη με δωρεές το νοσοκομείο μας και την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Έχετε γίνει για μας δικοί μας άνθρωποι. Τόσο ο κ. Μαρινάκης όσο και μέλη της ομάδας, εθελοντές δότες μυελού των οστών. Αυτό το εκτιμώ βαθιά και με συγκινεί και κρατάει μεγάλη θέση στην καρδιά μου η ομάδα σας.


Το αστεράκι του Ολυμπιακού, που έχουμε τοποθετήσει στον τοίχο των αστεριών, υπενθυμίζει κάθε στιγμή ότι έχουμε κοντά μας έναν τόσο μεγάλο σύμμαχο. Θα ήθελα πάλι να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την επίσκεψή σας που δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλους μας. Στα παιδιά, τους γονείς, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τα μέλη της «Ελπίδας». Ως ανάμνηση των στιγμών αυτών και ως αναγνώριση της σημαντικής σας συμβολής στο έργο μας θα θέλαμε να απονείμουμε στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και το μετάλλιο του υποστηρικτή σε όλα τα μέλη της ομάδας. Εύχομαι μια ειρηνική και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία ευτυχία πολλές επιτυχίες στην ομάδα και τους στόχους σας. Σας ευχαριστώ πολύ».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here