Η Δικαιοσύνη ερευνά και υπόθεση δεύτερου ηθοποιού

Μετά υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται πλέον ενώπιον της Δικαιοσύνης, στο στόχαστρο έχει μπει ο δεύτερος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών χειρίζεται πλέον τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση του Δημήτρη Ανθη, που κατονόμασε ως θύτη του δικού του βιασμού το τρίτο πρόσωπο που ήταν παρών στον φερόμενο βιασμό του Ν.Σ. από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε το 2005 και δεν έχει ακόμα παραγραφεί, αλλά κινδυνεύει να παραγραφεί σε μερικούς μήνες. Για το λόγο αυτό ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να επισπευστεί η διαδικασία χαρακτηρίζοντας κατεπείγουσα την υπόθεση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. Ανθη τόνισε ότι διαβάζοντας τις φρικτές περιγραφές του Ν.Σ. εντόπισε κοινά σημεία, ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του τότε 19χρονου και πιστοποίησε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Όπως είχε δηλώσει, ο ηθοποιός ήταν τότε συνάδελφος του αδελφού του που δούλευε σε μπαρ από όπου ένα βράδυ του 2005 έφυγαν για να πάνε σπίτι του καταγγελόμενου, όπου όμως του επιτέθηκε και τον ακινητοποίησε. Ο 22χρονος τότε άνδρας προσπάθησε να αντισταθεί αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς είχε παγώσει και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

«Από αυτά που κατάλαβα από το τηλεφώνημα με περίμεναν κι άλλα. Θα συνέβαιναν κι άλλα αν έμενα εκεί» σημείωσε εκτιμώντας ότι γλίτωσε από ακόμα χειρότερα γιατί χτύπησε το τηλέφωνο του κακοποιήτή του, ο οποίος πήγε να απαντήσει, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μπορέσει να φύγει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here