Η χώρα έχει καθημερινά εκατόμβες νεκρών και ο πρωθυπουργός ψωνίζει τσουρέκια και φωτογραφίζεται, χωρίς μέτρα, να κάνει mountain bike στην Πάρνηθα!

Εάν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του, θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν από την πρωτοφανή αδιαφορία και αναλγησία που δείχνει ο πρωθυπουργός μιας χώρας που κάθε μετρά 100 νεκρούς από τον κορωνοϊό αλλά εκείνος αμέριμνος το Σάββατο ψωνίζει μέσα στη καλή χαρά τσουρέκια από Τερκενλή στη Θεσσαλονίκη και την άλλη, πηγαίνει για mountain bike στην Πάρνηθα και φωτογραφίζεται χαμογελαστός και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, με άλλα άτομα που κάνουν ορεινά σπόρ!!!

Ναί αυτός είναι ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αν λεγόταν αλλιώς ή αν δεν προέρχονταν από το χώρο της ιερής αντι ΣΥΡΙΖΑ συμμαχίας, θα είχε υποστεί την κριτική που θα του άρμοζε. Ομως εδώ, στο Ελλαδιστάν του 2020, είναι Δευτέρα και δεν τρέχει απολύτως τιποτα. Ολα βαίνουν καλώς…

Ο πρωθυπουργός, πέρα από την αλγεινή εντύπωση που προκαλεί αυτή η κυνική επίδειξη αναλγησίας του, έχει παραβιάσει κάθε μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού. Αλλά ποιός άραγε να ασχοληθεί;

Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, λειτουργούν στου ρυθμούς της λίστας Πέτσα, υποστηρίζουν πέρα από κάθε δεοντολογία ανοικτά την κυβέρνηση, στηρίζουν και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη(ακόμη) και μπορούν με την άνεση της τηλεοπτικής αυθαιρεσίας τους να καθορίζουν την τέντα της ενημέρωσης.

Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτοφανή μιντιακή ολιγαρχία που είναι άκρως επικίνδυνη για την λειτουργία της δημοκρατίας που απαιτεί σεβασμό στον πλουραλισμό, τη διακινηση ιδεών, την δημοσιογραφική δεοντολογία, Ολες ομως αυτές οι λέξεις είναι άγνωστες στο χώρο των δημοσιογράφων και των αφεντικών τους.

Ο κ. Μητσοτάκης σε οποιαδήποτε χώρα σέβεται τον εαυτό της, θα είχε ήδη παραιτηθεί από το αξίωμα του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here