Η ΑΥΓΗ μετακομίζει μετά από 40 και πλέον χρόνια…

Πάνω από 40 χρόνια η εφημερίδα στεγάστηκε στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου

Το ρεπορτάζ της «Αυγής» αναφέρει:

Πάνω από 40 χρόνια η εφημερίδα μας στεγάστηκε στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου, τα οποία αποχαιρετούμε σήμερα. Από το 1978 ως σήμερα ιστορικές μορφές της Αριστεράς και της Δημοσιογραφίας που έδωσαν μάχες για την Ειρήνη, την Δημοκρατία και την Ελευθερία του Τύπου και δίδαξαν γραφή, ήθος και δεοντολογία στους νεότερους, πέρασαν από τα γραφεία αυτά.

Ομηρικές συζητήσεις, εντατικοί ρυθμοί, αντεγκλήσεις για το καλύτερο δυνατό και η ενημέρωση να μετράει στους δικούς μας παλμούς στο καθημερινό δημιουργικό άγχος του «κλεισίματος».

Κλείνει ένας κύκλος και αρχίζει ένας άλλος συνηθίζουμε να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο που για μας δεν κλείνει… διευρύνεται. Σαν την πέτρα στην λίμνη που αναταράσσει τα νερά σε κύκλους παράλληλους, μια διαρκής προσπάθεια στο βωμό της ενημέρωσης με αριστερή ματιά και προσήλωση στις αρχές της δημοσιογραφίας, χωρίς κιτρινισμούς και fake news.

Με το βάρος της ιστορίας της ΑΥΓΗΣ στους ώμους, άμεσα συνδεδεμένης με την Αριστερά και τους αγώνες του λαού μας, συνεχίζουμε από τα νέα μας γραφεία στην Πλατεία Καραϊσκάκη όπου πλέον θα συστεγαζόμαστε με το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο». Πάντα σε διαρκή και άμεση επικοινωνία με τους αναγνώστες μας, που στέκονται πλάι μας, όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας μας δύναμη στο δύσκολο αγώνα της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών.

Μέσα στην παραζάλη της μετακόμισης, οι συντάκτες της ΑΥΓΗΣ αποχαιρέτησαν τον χώρο εργασίας, που για πολλά χρόνια τους φιλοξένησε και μέσα από αναρτήσεις τους στο facebook.

Συντάκτης: H ΑΥΓΗ

Η σύνταξη ύλης πάντα στις επάλξεις…

Το «πολιτικό» εν αναμονή των εξελίξεων…

Ο Διευθυντής με την κούτα του…

Το site…έτοιμο προς αποχώρηση…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here