Η άτυχη Αγγλίδα που πάντα φοβόταν τα αεροπλάνα

Μεταξύ των θυμάτων της πτήσης της Ethiopian Airlines είναι και μια 36χρονη ακτιβίστρια φιλόζωη, που  ο πατέρας της είπε ότι  «πάντα φοβόταν τα αεροπλάνα». Ταξίδευε για οργανώσεις προστασίας ζώων.

Δεν έγιναν γνωστά άλλα ονόματα νεκρών, αλλά περιλαμβάνονται σε αυτούς 32 Κενυάτες, 18 Καναδοί,  9 Αιθίοπες, 8 Ιταλοί, 8 Κινέζοι, 8 Αμερικανοι, 7 Γάλλοι, 6 Αιγύπτιοι, 5 Ολλανδοί, 4 Ινδοί, 4 Σλοβάκοι,  1 Ιρλανδός και άλλοι που δεν γνωριζουμε ούτε εθνικότητα.

Περισσότεροι από δέκα άνθρωποι που συνδέονται με τον ΟΗΕ έχασαν την ζωή τους πάντως στην συντριβή του Boeing της Ethiopian Airlines, έγινε γνωστό από πηγή των Ηνωμένων Εθνών.

«Τουλάχιστον 10-12 θύματα συνδέονται με τον ΟΗΕ», δήλωσε η πηγή, διευκρινίζοντας ότι είναι πιθανόν μεταξύ των νεκρών να συγκαταλέγονται free lance διερμηνείς που επρόκειτο να συμμετάσχουν σε διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα, η οποία θα διεξαχθεί στο διάστημα 11-15 Μαρτίου στο Ναϊρόμπι.

Η πηγή του διεθνούς οργανισμού εξήγησε ότι η καταμέτρηση των μελών του προσωπικού του ΟΗΕ που επέβαιναν στο αεροσκάφος έχει περιπλακεί εξαιτίας του γεγονότος ότι ορισμένοι δηλώνουν στον ΟΗΕ το ταξίδι τους, ενώ άλλοι όχι, και ορισμένοι δεν χρησιμοποιούν το διαβατήριο του ΟΗΕ.

 

 This is the first picture of the Brit victim feared dead in the Ethiopian airline crash

 A man holds his head in his hands after the crash left no survivors six minutes after taking off from Addis Ababa, Ethiopia

 Distraught family members react as they find out the fate of the tragic plane and everyone on it

 Tragic debris littering the ground includes a shoe and items of clothing from victims of the fatal crash

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here