Η απεργία των συμβολαιογράφων φρενάρει 46 πλειστηριασμούς

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Φρένο βάζουν οι συμβολαιογράφοι στους πρώτους πλειστηριασμούς για τη νέα χρονιά – 46 πανελλαδικά – που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη. Η απεργία που πραγματοποιούν σήμερα και αύριο μπλοκάρει κάθε σχετική διαδικασία.  

Οι συμβολαιογράφοι δεν θα προβούν στην υπογραφή καμίας απολύτως πράξης, με μόνη εξαίρεση τη σύνταξη διαθήκης σε έκτακτες περιπτώσεις, η οποία υπογράφεται εκτός γραφείου, και δεν θα διενεργήσουν κανέναν πλειστηριασμό, ενώ από πλευράς των Συλλόγων δεν θα δοθεί καμία απολύτως άδεια υπογραφής συμβολαίου.

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ανακοίνωση της  καλεί τους συμβολαιογράφους να συμμετέχουν μαζικά στην κοινή πορεία όλων των επιστημόνων – ελευθέρων επαγγελματιών προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή, την Πέμπτη  ώρα 12.00, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60).

Έτσι μετατίθεται η σημερινή πρεμιέρα των πλειστηριασμών για το 2016, για την επόμενη εβδομάδα και εφόσον δεν προκηρυχθεί άλλη κινητοποίηση από τους συμβολαιογράφους.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here