Η απάντηση της Λοΐζου στα περί «τρομοκρατίας»

Απαντά με νέα ανάρτησή της σήμερα, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου (κόρη του Μάνου Λοΐζου), για όσα της καταλογίζει η ΝΔ σχετικά με μια παλιά ανάρτησή της -το 2015 στο Twitter.

Τότε συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθηγητής εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης, είχε πει ότι

* «Για να αποφυλακιστεί ο Σάββας Ξηρός (μέλος της 17Ν) θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες όλων των θυμάτων της 17Ν».

Η Λοΐζου ανήρτησε το εξής:

* «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση»,

Στη σημερινή ανάρτησή της υπενθυμίζει ότι είχε ζητήσει και τότε συγγνώμη και ότι επρόκειτο για γλωσσικό ατόπημα και αναφέρει τα εξής:

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις ερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής. Σε κάθε περίπτωση, η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter. Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε. Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here