Η ΑΝΕΚ μας λέει σε ανακοίνωση όσα ξέρουμε για το πλοίο, αλλά σιγή ιχθύος για την ταμπακιέρα

Ανακοίνωση εξέδωσε η πλοιοκτήτρια εταιρείας του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μας γνωστοποιεί τα ήδη γνωστά, χωρίς όμως  αναφορά ουσίας στο κεντρικό  ζήτημα.

Δεν είναι αρμοδιότητά της βεβαίως η έρευνα της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου για τα αίτια της πυρκαγιάς, αλλά ως πλοιοκτήτρια οφείλει απαντήσεις στο πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί  να αρπάξει φωτιά ένα όχημα στα γκαράζ του πλοίου, και στο  πόσο έγκαιρα ή όχι αντέδρασε το πλήρωμα όταν πρωτοεκδηλωθηκε η πυρκαγιά σε ένα όχημα

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και τη συνέχεια του ταξιδιού τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 419742».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here