Η 46χρονη Ελληνίδα σκότωσε τον άτυχο Γερμανό για το λογαριασμό στην Ελβετία

Ο 55χρονος Γερμανος που προσπάθησαν οι δολοφόνοι του να σκηνοθετήσουν κάπως πρόχειρα το φόνο του ώστε να παραπέμπει σε κυνηγετικό ατύχημα, έχασε τη ζωή του απο τα χέρια της πρώην αγαπημένης του και του τωρινού συντρόφου της. Κινητρο; Τα λεφτά.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας γνώρισε πριν απο 4 χρόνια στη Γερμανια μια Ελληνίδα απο την Αρκίτσα. Η γυναίκα, 42 ετών τότε, τον έπεισε να ζήσουν στην ιδιαιτέρα της πατρίδα όπου ειχε και σπιτι. Ο δε Γερμανός διέθετε  πολλά χρήματα (δεν ξέρουμε απο ποιες δραστηριότητες). Στην Αρκιτσα ζούσαν στο σπιτι της Ελληνιδας  και παρότι δεν είχαν παντρευτεί, ο Γερμανός έκανε την γυναίκα συνδικαιούχο σε λογαριασμους του.

Οταν η Ελληνίδα βρήκε έναν 56χρονο συντοπίτη της και τον ερωτεύθηκε, αποφάσισε να ανοίξει μαζί του εστιατόριο και ο  Γερμανός της δάνεισε 250.000 ευρώ χωρις να γνωριζει ακόμη ότι η γυναίκα θα τον εγκατέλειπε. Οταν τον εγκατέλειψε για τον Ελληνα, παρέμειναν τυπικά φίλοι αλλά ο Γερμανός ήθελε πλέον η πρώην αγαπημένη του να του δινει 1.000 ευρώ το μήνα εναντι του δανείου και να παραμεινει στο σπιτι της, αφού αυτή αποφάσισε να παντρευτεί με τον Ελληνα και να ζουν στο σπιτι του τελευταίου. Μάλιστα στην αρχή η Ελληνίδα μαγείρευε για τρεις και πήγαιναν όπως είπε φίλη της «κι ένα πιάτο φαϊ στο Γερμανό».

Ομως κάποια στιγμή η 46χρονη δεν μπορούσε να δίνει το χιλιάρικο της δόσης και  η σχέση κλονίστηκε άσχημα γιατί ο Γερμανός αισθάνθηκε πλέον αντικειμενο εκμετάλλευσης. Εν τω μεταξύ είχε βγάλει τη γυναίκα απο συνδικαιούχο που την είχε στους λογαριασμους του.

Την ημέρα του φόνου ο Γερμανός με μια γνωστή του και  με το ζευγαρι των δολοφόνων του,  είχαν πάει σε ουζερί να συζητήσουν. Εκεί ξέσπασε  πάλι καβγας για το οικονομικό, οπότε το ζεύγος των Ελλήνων αποχώρησε θυμωμένο. Λίγη ώρα αργοτερα έφυγε και ο Γερμανός λέγοντας ότι θα πήγαινε για κυνήγι.

Η Αστυνομία πιστεύει ότι η 46χρονη και ο 56χρονος (ο οποιος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας) παγίδευσαν από κοινου τον άτυχο Γερμανό και σκηνοθέτησαν τσάτρα-πάτρα ένα ατύχημα που δεν έπειθε κανέναν. Ομως η Αστυνομία δεν είχε επαρκή στοιχεια για να τεκμηριώσει το κατηγορητήριο. Η ίδια η γυναικα  εξακολουθεί να αρνείται ότι ήταν ο ηθικός αυτουργός και ως εκτελεστής φέρεται ο άνδρας -που μέχρι στιγμής λέει ότι δεν έχει λεφτά ουτε για δικηγόρο.

Ομως τα στοιχεια είναι πολύ επιβαρυντικά, με βασικό ότι η κατηγορουμένη ξανάβαλε με τους κωδικούς του Γερμανου το όνομά της στους λογαριασμούς του και ταξιδεψε μάλιστα στην Ελβετία «σέρνοντας» μαζι της και μια δυστυχισμένη γυναίκα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ώστε να υποστηριξει ότι οι μεγάλες αναληψεις μετρητών απαιτουνταν για τη νοσηλεία της γυναίκας.  Δεν ξέρουμε  αν ο 56χρονος είχε πλέον οικονομικά οφέλη απο το έγκλημα ή αν η 46χρονη φρόντιζε πλέον μόνο για τη δική της «αποκατάσταση».

Στο μεταξύ  η ενοχή τους τεκμηριώθηκε από την  άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αφού το στίγμα από τα κινητά της γυναίκας και του συντροφου  της εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Γερμανού την ώρα του φόνου.

Επίσης,  εν τω μεταξύ «έσπασε» και ομολογησε μια φίλη της γυναικας στην οποία προφανώς η 46χρονη είχε εξομολογηθεί λεπτομέρειες -η ίδια ειχε εμφανιστεί με την 46χρονη στην Αστυνομια για να καταγγείλουν την εξαφάνιση του Γερμανού. Τότε συγκεκριμένα η 46χρονη πήγε με την φίλη της στην Αστυνομία και είπαν «ανησυχούμε γιατι δεν απαντά στο κινητό ένας φιλος μας Γερμανός».  Η δε φίλη είχε παράσχει και άλλοθι στην 46χρονη τότε, ότι ήταν σπίτι, ενώ η «πρώην» είχε πάει με τον σύντροφό της να σκοτώσουν τον Γερανό έξω απο την Αρκιτσα.

Το ζευγάρι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ενώπιον της Ανακρίτριας, και η μεν γυναικα έχει δικηγόρο, αλλά ο  άνδρας φέρεται να είπε ότι δεν διαθέτει χρήματα και ότι θα δεχτεί όποιον ορίσει το δικαστήριο.

Πάντως και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Οπως γράφει το lamiareport.gr ο άτυχος  Γερμανός «εκτελέστηκε», από κοντινή απόσταση,  με δυο βολές από κυνηγετικό όπλο, την ώρα που υποτίθεται ότι βρισκόταν σε καρτέρι στο κυνήγι.  Και οι δυο βολές ρίχτηκαν πισώπλατα, η μια στο κεφάλι και η άλλη στην πλάτη. Ήταν πεσμένος κοντά στο αυτοκίνητό του που βρέθηκε κλειδωμένο. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρέθηκαν πεταμένα σε απόσταση 500 μέτρων περίπου από τον τόπο του εγκλήματος.

Όλοι τον περιέγραφαν ως φιλήσυχο άνθρωπο

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here