Χαϊκάλης: Καλούμαστε να ψηφίσουμε κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Tην επόμενη Τετάρτη καλούμαστε να ψηφίσουμε κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε», υπογράμμισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παύλος Χαϊκάλης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου μετά τη λήξη της τελετής ορκωμοσίας.

Ωστόσο υπογράμμισε την κρισιμότητα της συγκυρίας και τόνισε: «Σκεφτείτε αν δεν υπήρχε η κυβέρνηση τι θα γινόταν τώρα». Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι θα υπάρξουν διαρροές κατά την ψηφοφορία του δεύτερου πακέτου προαπαιτούμενων την Τετάρτη εμφανίστηκε βέβαιος για την ενότητα των ΑΝΕΛ. «Είμαστε συμπαγής ομάδα γιατί καταλαβαίνουμε την κρισιμότητα της συγκυρίας» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στο χαρτοφυλάκιο που αναλαμβάνει δήλωσε πρόθυμος για δουλειά υπερτονίζοντας όμως τη δυσκολία του τομέα των κοινωνικών ασφαλίσεων: «Θα πάμε για ενημέρωση και από Δευτέρα αρχίζει η δουλειά. Δεν θα είναι τόσο εύκολα ούτε για τους συνταξιούχους ούτε για μας. Οι ανάγκες της χώρας είναι υπεράνω όλων».

Απαντώντας σε αιτιάσεις αναφορικά με την μη εξοικείωσή του με τον τομέα κοινωνικών ασφαλίσεων θύμισε ότι «για τρία χρόνια ήμουν τομεάρχης ασφαλιστικών στους ΑΝΕΛ».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here