Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (video+photos)

Ο Ολυμπιακός και η Adidas παρουσίασαν την νέα φανέλα της ομάδας για την σεζόν 2015-16, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για τον πρωταθλητή Ελλάδας, καθώς μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Puma άλλαξε εταιρία ένδυσης. 

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού στον ιστιοπλοϊκό όμιλο στον Πειραιά, έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, μέλη της διοίκησης, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, όλα τα στελέχη της ομάδας, όπως και οι Μπουχαλάκης, Γιαννιώτης, Ντουρμάζ και Αυλωνίτης.

Στο πίσω μέρος του γιακά της φανέλας αναγράφεται στα αγγλικά η φράση «We keep on dreaming», ενώ στο μανίκι υπάρχει το λογότυπο για τα 90 χρόνια ιστορίας που συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός από την ίδρυσή του.

Η παρουσίαση της νέας ερυθρόλευκης και ριγωτής φανέλας έγινε με ιδιαίτερο και συνάμα εντυπωσιακό τρόπο, καθώς αυτό που ανέλαβε να την φανερώσει στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στον ιστιοπλοϊκό όμιλο ήταν ένα καϊκι που έπλεε στην θάλασσα του Πειραιά. Φυσικά ήταν σε μεγάλο μέγεθος έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος που βρισκόταν στην στεριά να δει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το ίδιο επαναλήφθηκε λίγη ώρα αργότερα στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι του νταμπλούχου Ελλάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τη νέα φανέλα από την Πέμπτη (25/6), από τις ανακαινισμένες μπουτίκ της ομάδας.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here