Η επόμενη μέρα στην προεδρία του Ολυμπιακού

Την διάδοχη κατάσταση στην προεδρία του Ολυμπιακού δρομολογεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν και την απόφαση περί απαγόρευσης οποιασδήποτε ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Οι διεργασίες είναι πυρετώδεις στα υψηλά κλιμάκια των Ερυθρόλευκων και μετά τις συνεχείς συσκέψεις αναμένεται να γίνει γνωστό το πρόσωπο που θα τοποθετηθεί στο προεδρικό θώκο. Ο μεγαλομέτοχος του πρωταθλητή Ελλάδας αποχωρεί από την προεδρία 5 χρόνια ακριβώς από την ημέρα που ανέλαβε, όταν είχε δώσει τα χέρια με τον Σωκράτη Κόκκαλη το 2010, ωστόσο διατηρεί τις μετοχές και θα εξακολουθήσει να παραμένει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Προβάδισμα στην κούρσα της διαδοχής πήρε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος

Δεν αποκλείεται βέβαια ο μεγαλομέτοχος των Ερυθρόλευκων να στραφεί σε άλλο πρόσωπο. Άλλωστε, ακούστηκαν και γράφτηκαν και άλλα ονόματα τις τελευταίες ημέρες, όπως του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, του Πέτρου Κόκκαλη, του Τάκη Αγραφιώτη, του Σωκράτη Κομινάκη και του Θεόδωρου Γιαννίκου.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ενώ εντός της ημέρας είναι πιθανό να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Ολυμπιακού για τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here