Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Ο δράστης είχε προαναγγείλει το φονικό-Η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Είχαμε προηγούμενα» είπε ο γυναικοκτόνος αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημά στη διευθύντρια του ξενοδοχείου όπου έγινε η άγρια δολοφονία. Η ιδιοκτήτρια ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος και περιέγραψε ως απόλυτα ψύχραιμο τον 54χρονο γυναικοκτόνο.

Μιλώντας στο cretapost η διευθύντρια όπου εργαζόταν προσωρινά η 48χρονη γυναίκα, σοκαρισμένη περιέγραψε το τι ακριβώς συνέβη και τι της είπε όταν τον ρώτησε έντρομη «τι της έκανες;».

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει «Πού είναι η …; Τί της έκανες;» και της απαντά «Είχαμε προηγούμενα» και φεύγει», περιέγραψε η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Ο 54χρονος που σκότωσε με οκτώ μαχαιριές την πρώην σύζυγό του, την 48χρονη Νεκταρία, δεν μπόρεσε να διαφύγει καθώς δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. «Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με  τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί εδώ και τρεις ώρες να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο», περιγράφει η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Και συνεχίζει: «Η μητέρα μου όταν είδε έτσι τον 54χρονο δεν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει. Νόμιζε ότι είχε κρυφτεί κάπου επειδή εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της. Μετά που την έψαξε την βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε».

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το radiolasithi, είναι σοκαριστικές καθώς, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος γυναικοκτόνος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς, όπως λένε, να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

 

Ο δράστης παραμένει σε ένα βραχώδες σημείο και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Στο σημείο, που απειλεί ο 54χρονος να βάλει τέλος στη ζωή του, βρίσκονται ΕΚΑΒ, αστυνομία, λιμενικό και ειδικός διαπραγματευτής.

Στο σημείο βρίσκεται και το ένα από τα τέσσερα παιδιά τους, ο γιος τους 25 ετών. Τα παιδιά τους είναι ηλικίας 25, 22 και δίδυμα κορίτσια 18 ετών.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here