Γυμνιστές εναντίον αγελάδων – Σημειώσατε 2

Γυμνιστές διαμαρτυρήθηκαν στην περιοχή Σμάλαντ της νοτιας Σουηδίας, επειδή επισκέπτονταν τις παραλίες τους αγελάδες. Τις ταλαπωρες αγελάδες πήγαιναν εκεί κτηνοτρόφοι που είχαν πρόβλημα λόγω της ξηρασίας.

Οι γυμνιστές αξιωσαν να φύγουν οι αγελάδες με το αιτιολογικό ότι  οι κενώσεις των ζώων «συνιστουν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία».

ΟΙ  τοπικές αρχές έλυσαν το θέμα με δημοψήφισμα και οι ντόπιοι αποφάνθηκαν ότι οι αγελάδες και οι ανρθωποι έχουν ίδια δικαιώματα σις παραλίες τους.

Ο καύσωνας που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ευρώπης, έχει προκαλέσει ξηρασία σε ολόκληρη τη χώρα και αυτό σημαίνει ότι οι αγρότες δυσκολεύονται να ταΐσουν αλλά και να δροσίσουν τα ζώα τους.

Έτσι κάποιοι απο αυτούς αποφάσισαν να σφαγιάσουν τα κοπάδια τους νωρίτερα από το συνηθισμένο, αλλά άλλοι προτίμησαν να τα οδηγήσουν στις γειτονικές παραλίες των γυμνιστών προκειμένου να δροσιστούν.

Για να μην προκληθεί ζήτημα με το βακτηρίδιο  E.Coli,  οι αγρότες θα πρέπει να αποφεύγουν να βάζουν τις αγελάδες μέσα στη θάλασσα αν βρίσκονται εκεί λουόμενοι που θέλουν να κολυμπήσουν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here